κοζανη νεκροί τροχαιο
Φωτό αρχείου

 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στην Εγνατία οδό, ανάμεσα στον νότιο και ανατολικό κόμβο που οδηγεί στα Γρεβενά, (πριν την γέφυρα),  όταν ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και ντελαπάρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr,  στο αυτοκίνητο (με πινακίδες Ιωαννίνων), που κινούνταν με κατεύθυνση την Κοζάνη, επέβαιναν τρία άτομα.

Δύο από αυτά, ένας άντρας 72 ετών και μία γυναίκα 50 ετών,  βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ μια γυναίκα 73 ετών που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γρεβενών, υπέκυψε  λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά της. 

Στο σημείο έσπευσαν δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών με πέντε Πυροσβέστες, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Γρεβενών.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Στις 18:15, σήμερα 13/12/2015, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από εκτροπή και ανατροπή από το οδόστρωμα Ι.Χ.Ε. οχήματος, στο 159χλμ. Ε.Ο. Ηγουμενίτσας-Θεσσαλονίκης, μεταξύ νοτίου και ανατολικού κόμβου Γρεβενών . Ανασύραμε από το οδόστρωμα δύο άτομα του οχήματος, χωρίς εμφανή σημάδια ζωής και τρίτο άτομο του οχήματος βαριά  τραυματισμένο. Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν Γρεβενών. Στο συμβάν επιχείρησαν πέντε (5) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο (2) οχήματα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Την Κυριακή (13-12-2015) το απόγευμα στο 159ο χλμ. της Εγνατίας οδού Ηγουμενίτσας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις ημεδαποί, δύο γυναίκες (50 και 73 χρονών) και ένας άνδρας (72 χρονών), εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε πρανές και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των τριών.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.