logoi-andras-gamos-708

Ηρθε η ώρα να είμαστε ειλικρινείς. Οι γυναίκες όταν βρίσκουν έναν σύντροφο, που ταιριάζουν, μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα ξέρουν αν αυτός είναι ο «ένας και μοναδικός, ο άντρας που θα παντρευτούν». Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον ανδρικό πληθυσμό.

Πριν κάνουν την πρόταση γάμου, βλέπουν το μέλλον τους με τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους. Μπορεί κάποιοι να λειτουργούν αυθόρμητα και πάνω στην μεγάλη τους χαρά, προχωρούν στο επόμενο βήμα, χωρίς πολλή σκέψη. Αλλοι πάλι κάθονται και σκέφτονται αν είναι έτοιμοι για τη δέσμευση των δεσμεύσεων και σταθμίζουν τα υπέρ και τα κατά.


Αν και δεν είμαστε μέσα σε κάθε ανδρικό μυαλό, για να δούμε τι πραγματικά καθιστά μια γυναίκα κατάλληλη για γάμο, ας δούμε τους 10 λόγους που κάνουν μία σύντροφο… σύζυγο.

  • Εκείνη που της έχει εμπιστοσύνη. Ενα από τα θεμέλια κάθε σχέσης, γενικότερα. Οχι μόνο να της έχει εμπιστοσύνη, όταν βγαίνει έξω με τις φίλες της, αλλά για βαθύτερα πράγματα. Να της εμπιστεύεται τα μυστικά και τους φόβους του ακόμα και τους πιο χαζούς.
  • Εκείνη που τον υποστηρίζει. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Ακόμα κι αν θέλει να παρατήσει τη δουλειά τους και να γίνει συγγραφέας. Μπορεί να μην είναι κάτι εύκολο, αλλά θέλει να ξέρει πως η σύζυγός του είναι εκεί για να τον ενθαρρύνει και να τον στηρίξει σε κάθε βήμα του. Εκείνη που μοιράζεται χρόνο και τον αφήνει να έχει και τον δικό του.
  • Να χαίρεται να περνά τον χρόνο μαζί της, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Από το να κάθεται μαζί της σπίτι και να βλέπουν τηλεόραση μέχρι να πηγαίνει για ορειβασία στο βουνό. Την ίδια στιγμή, όμως, εκείνη οφείλει να του δίνει χώρο και χρόνο για τον εαυτό του.
  • Εκείνη με την οποία κάνει καλό μα πολύ καλό σεξ. Στο σεξ δεν ταιριάζει κανείς με όλους τους ανθρώπους. Με κάποιος ταιριάζεις μόνο σε αυτό το κομμάτι με κάποιους άλλους όχι. Υπάρχουν όμως και εκείνοι με τους οποίους περνάς υπέροχα και μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Για να προχωρήσει στο γάμο, έχει βρει τη σύντροφό (που δεν χρειάζεται να είναι η θέα του σεξ) που είναι συμβατή με τα θέλω και τις επιθυμίες του στον τομέα αυτό.
  • Εκείνη που μοιράζεται τις ιδέες και αξίες του, χωρίς να πρέπει απαραίτητα να συμφωνούν. Αυτό είναι σημαντικό στο γάμο και ακόμα πιο σημαντικό όταν υπάρχουν παιδιά.
  • Εκείνη που θέλει να εξελιχθεί μαζί του. Να μπορεί να ζήσει μια ικανοποιητική και ευχάριστη ζωή με εκείνη που θέλει να εξελιχθεί και να προχωρήσει μαζί του.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.