sxoleioΟλοκληρώθηκαν με πολύ θετικές εντυπώσεις και χρήσιμα συμπεράσματα οι επιμορφωτικές – ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα: «Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και βελτίωση της σχολικής επίδοσης» που διοργανώθηκαν από το σχολείο μας, σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο της 2ης περιφέρειας Δ.Ε. Γρεβενών, το Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Γρεβενών και το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Γρεβενών, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015.

Πρωτοτυπία των εκδηλώσεων αποτέλεσε η συμμετοχή όλων των μελών της σχολικής κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, στελέχη εκπαίδευσης, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων και υποστηρικτικών υπηρεσιών) σε θέματα που άπτονται την πρόοδο των μαθητών και τον νέο ρόλο του σύγχρονου, ανοιχτού στην κοινωνία σχολείου.

Εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες και επίκαιρες εισηγήσεις των διοργανωτών ακολούθησε συζήτηση με την ενεργό συμβολή των γονέων και όλοι οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν την ικανοποίηση τους για την υλοποίηση εκδηλώσεων που προάγουν την επικοινωνία των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και έχουν ως στόχο την πρόοδο των μαθητών και την ανάπτυξη ανθρωπιστικής παιδείας.

4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.