adonis_meimarakis.9.12.708

Ενα όργιο φημών έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, που θέλουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη να εξετάζουν το ενδεχόμενο της αποχώρησής τους από την κούρσα διαδοχής της ΝΔ.

Με τα τηλέφωνα να «σπάνε» μεταξύ στελεχών του «γαλάζιου» στρατοπέδου, που προσπαθούσαν να διαπιστώσουν αν αληθεύουν οι φήμες, οι δύο υποψήφιοι έδωσαν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας την απάντησή τους, ισχυριζόμενοι αμφότεροι ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αποχώρησής τους.

Ολα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της ΝΔ. Ο ίδιος επέλεξε να απαντήσει μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια.

Στη συνέχεια όμως «φούντωσαν» οι φήμες για πιθανή αποχώρηση του κ. Μεϊμαράκη από την κούρσα διαδοχής. Το «στρατόπεδο» του πρώην προέδρου του κόμματος επέλεξε να απαντήσει μέσω SMS.

«Ολοι μαζί συνεχίζουμε αποφασιστικά. Με εμπειρία, δυναμισμό, ενότητα και ανανέωση κάνουμε πάλι τη ΝΔ μεγάλη και δυνατή», ανέφερε το μήνυμα που έλαβαν κάποιες χιλιάδες μέλη της ΝΔ, ως απάντηση της πλευράς Μεϊμαράκη.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.