tainia thalassaΟι νέες προβολές στον Κινηματογράφο Γρεβενών

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
BY THE SEA

Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ
Ηθοποιοί: ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ, ΝΙΛΣ ΑΡΕΣΤΡΟΥΠ, ΜΕΛΒΙΛ ΠΟΥΠΟ, ΜΕΛΑΝΙ ΛΟΡΑΝ, ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΙΤ
Διάρκεια: 122 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΓΑΛΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στο τρίτο σκηνοθετικό της εγχείρημα, η Αντζελίνα Τζολί Πιτ υποδύεται μια πρώην χορεύτρια, τη Βανέσα, και στο ρόλο του κινηματογραφικού συζύγου της, Ρόλαντ, ενός Αμερικανού συγγραφέα, βρίσκουμε το έτερόν της ήμισυ, Μπραντ Πιτ. Απόμακροι συναισθηματικά και αποξενωμένοι ως ζευγάρι, οι δυο τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη της Γαλλίας, όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους κατοίκους της και θα κληθούν να αναμετρηθούν με τα μυστικά τους και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους και την κοινή τους πορεία. Κι όλα αυτά… ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

TRIVIA
Η δεύτερη, πολυαναμενόμενη, κινηματογραφική συνάντηση του «χρυσού» ζευγαριού του Χόλιγουντ, λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την επιτυχημένη ταινία Mr & Ms Smith, που τους ένωσε εις σάρκα μίαν, τοποθετείται στη δεκαετία του ‘70 και έχει θέμα τις δυσκολίες του έγγαμου βίου.

Η ταινία, τόσο ως προς τη φόρμα όσο και ως προς τον τρόπο διαχείρισης του θέματος, συνιστά φόρο τιμής στο Ευρωπαϊκό σινεμά και στο θέατρο του ’60 και του ’70, με τη συμπυκνωμένη, λιτή αφήγηση, τον περιορισμένο διάλογο και την έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα. Πρωταγωνιστές, έξι χαρακτήρες, έξι «ζευγάρια» σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους: Η Λία και ο Φρανσουά, ένα νιόπαντρο ζευγάρι που αδημονεί για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Ο Μισέλ και ο Πατρίς, δυο φίλοι, που έχουν περάσει πολλά και η ζωή τούς έχει πια μαλακώσει, κάνοντάς τους να αποδεχτούν το παρελθόν. Και οι βασικοί, ο Ρόλαντ και η Βανέσα, που πρέπει να αναμετρηθούν με ό,τι χρόνια αποφεύγουν κι έτσι, είτε να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους είτε να ξεπεράσουν ό,τι τους πονά και να συνεχίσουν τη σχέση τους σε πιο γερές βάσεις.

Επίσημο site: http://www.bytheseamovie.net

Δείτε το trailer:


tain kataskopoi

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ
BRIDGE OF SPIES

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ
Σενάριο: ΜΑΤ ΤΣΑΡΜΑΝ, ΗΘΑΝ & ΤΖΟΕΛ ΚΟΕΝ
Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΧ, ΑΛΑΝ ΑΛΝΤΑ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ, ΕΪΜΙ ΡΑΪΑΝ, ΟΣΤΙΝ ΣΤΟΥΕΛ, ΙΒ ΧΙΟΥΣΟΝ
Διάρκεια: 142 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΑΜΕΡΙΚΗ, ΙΝΔΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν (Χανκς), ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου. Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.
TRIVIA
Η νέα συνεργασία του τρις βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ («Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», «Η Λίστα του Σίντλερ») και του δις βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χανκς («Φόρεστ Γκαμπ», «Φιλαδέλφεια»), με τίτλο «Η Γέφυρα των Κατασκόπων», είναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων.

Επίσημο site : http://bridgeofspies.com
Δείτε το trailer:

Και “Ουζερί Τσιτσάνης”. Δείτε για περισσότερα την ταινία εδώ

Μέρες και ώρες προβολής:

Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.