assets_LARGE_t_420_54238599_type12713

Απόπειρα ζωοκλοπής κρυβόταν πίσω από τον μυστηριώδη φόνο του 23χρονου κτηνοτρόφου και τον τραυματισμό του 49χρονου πατέρα του, που εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Λάρισας.

Σκότωσαν 23χρονο που πήγε να κλέψει τα ζώα τους

Πατέρας και γιος, που διατηρούσαν κτηνοτροφική μονάδα και ταβέρνα στα Αμπελάκια της Λάρισας, δέχτηκαν τουλάχιστον οκτώ σφαίρες ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, έξω από άλλη κτηνοτροφική μονάδα, στους Αγίους Αναργύρους, όπου μετέβησαν τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο με προφανή σκοπό την κλοπή.

Οι ιδιοκτήτες της μονάδας, επίσης πατέρας και γιος, 51 και 28 ετών, ειδοποιήθηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα ότι χτύπησε ο συναγερμός και μετέβησαν σ’ αυτήν για να δουν τι συνέβαινε. Οπως υποστήριξαν στους αστυνομικούς, βρήκαν εκεί τους δύο άνδρες, που προφανώς είχαν πάει για να κλέψουν ζώα, ζωοτροφές ή εξοπλισμό, και απειλήθηκαν απ΄ αυτούς με κυνηγετικά όπλα. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν, ο πατέρας πυροβόλησε εναντίον τους με πιστόλι, ευρισκόμενος σε άμυνα.

Ο τραυματισμός
Από τις σφαίρες τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι ο 23χρονος κτηνοτρόφος από τα Αμπελάκια και πιο ελαφρά στο χέρι και στο πόδι ο 49χρονος πατέρας του. Ο τελευταίος εμφανίστηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου παρέδωσε τον 23χρονο γιο του, τραυματισμένο με μία σφαίρα στον αριστερό κρόταφο, και αποχώρησε, λέγοντας πως πάει για να φέρει και τη γυναίκα του.

Δύο ώρες μετά, τον βρήκαν αστυνομικοί, τραυματισμένο και τον ίδιο, στο σπίτι του στα Αμπελάκια της Λάρισας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Αντίθετα, ο γιος του υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

ethnos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.