Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του εργαζομένου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

dei_11Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: Σήμερα (04-12-2015) το πρωί στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου της Δ.Ε.Η., 50χρονος ημεδαπός οδηγώντας Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, κατά την διάρκεια απόθεσης φορτίου κατακρημνίστηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαΐδας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: Στις 07:45 σήμερα, κλήθηκε η Υπηρεσία μας, για επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου από καμπίνα φορτηγού οχήματος στο Νότιο Πεδίο Α.Η.Σ Καρδιάς.

Στην παροχή βοηθείας επιχείρησαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον Μ.Σ. του Π. ετών 50, ο οποίος με ασθενοφόρο του Δ.Ε.Η μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συλλυπητήριο μήνυμα για θάνατο του εργαζομένου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που έχασε τη ζωή του στο καθήκον στο Νότιο Πεδίο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας των λιγνιτωρύχων.
Για δεύτερη φορά σε δύο μόλις μέρες, θρηνούμε την απώλεια ενός ακόμα εργαζομένου εν ώρα εργασίας.
Ζητήματα τήρησης κανόνων ασφάλειας και υγιεινής στο χώρο εργασίας επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή που η πίεση από όλες τις πλευρές είναι μεγάλη και οι συνθήκες εργασίας σκληρές.
Ενώνω τη φωνή μου με όλους τους εργαζόμενους, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος, ώστε να μην προστεθούν σ’ αυτή τη “μαύρη” λίστα άλλα ονόματα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.