Παρουσία του Μητροπολίτη Γρεβενών κ Δαβίδ
MHTROP 16
Στο ανακαινισμένο Μητροπολιτικό Πνευματικό Κέντρο Γρεβενών, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (2-12) και η δεύτερη συνάντηση στη Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Ας μιλήσουμε για το αλκοόλ – Ελάτε να τα πούμε και ΟΧΙ να τα πιούμε” .

Ο πάτερ Χρήστος Κούρτης υποδέχεται τον κόσμο:

Η πρώτη ομιλήτρια, κα. Φανή Ιορδανίδου, με γλαφυρό, παραστατικό και κατανοητό τρόπο έκανε λόγο για το τι και πότε κάτι σημαίνει εξάρτηση, ενώ τόνισε το γεγονός πως δεν πρέπει να βάζουμε εύκολα ταμπέλες γύρω από αυτό το θέμα:

Αμέσως μετά η κα. Μαρία Κατσαρού έδειξε και σχολίασε τα αποτελέσματα μίας πανευρωπαϊκής έρευνας που αφορούσε και στην χώρα και τον νομό των Γρεβενών για την σχέση των εφήβων με το αλκοόλ. Σύμφωνα με την έρευνα η χρήση του αλκοόλ στον νομό μας είναι αρκετά αυξημένη, αποδεικνύοντας το έλλειμμα στις οικογενειακές σχέσεις.

Από την τελευταία λέξη πιάστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, για να πει με την σειρά του από την πολυετή πνευματική του πείρα πως το κυριότερο πρόβλημα είναι πως υπάρχει τρομερό έλλειμμα αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι και κατ’ επέκταση στα παιδιά εντός των οικογενειών ακόμη και των θεωρητικά «καλύτερων».


Η συζήτηση που ακολούθησε απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ενδιαφέρον και την αγωνία για το φαινόμενο. Η συζήτηση έκλεισε με τον διαπίστωση πως για την αντιμετώπιση αυτού χρειάζεται η συμμετοχή όλων των φορέων της κοινωνίας.

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

MHTROP 15

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.Δαβίδ και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γρεβενών Στέργιος Πουρνάρας

MHTROP 13

MHTROP 14

MHTROP 12

MHTROP 11

MHTROP 10

MHTROP 9

MHTROP 8

MHTROP 7

MHTROP 6

MHTROP 5

MHTROP 4

MHTROP 3

MHTROP 1

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.