mw-ea277_zuckba_20151201165923_zh

Η γέννηση της μικρής Μαξ, της κόρης του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι η αφορμή για μία πολύ σημαντική είδηση παγκοσμίως.

Το ζευγάρι περίμενε με αγωνία την γέννηση του παιδιού τους, κάτι που το γιόρτασαν με έναν μοναδικό τρόπο: την απόφαση να δώσουν το 99% των μετοχών του Facebook αξίας πάνω από 45 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα ίδρυμα που έχουν ιδρύσει για την ενίσχυση ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Η δωρεά αυτή δεν θα γίνει άμεσα, αλλά μέσα στην πορεία του χρόνου, καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του Ζούκερμπεργκ και της γυναίκας του.

Δεν λείπει όμως και η ανθρώπινη πλευρά ενός χαζομπαμπά Ζούκερμπεργκ ο οποίος υποδέχτηκε την νεογέννητη κόρη του με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο, μπροστά στο παγκόσμιο κοινό του Facebook όπως ήταν αναμενόμενο.

«Max σε αγαπούμε και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη να αφήσουμε τον κόσμο έναν καλύτερο κόσμο για σένα και για όλα τα παιδιά» έγραψε σε ένα γράμμα που ανέρτησε στο Facebook ο Μαρκ και η γυναίκα του Τσάν μετά την γέννησή χθες της κόρης τους. «Σου ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη με την ίδια αγάπη, ελπίδα και χαρά που έδωσες σε εμάς. Ανυπομονούμε να δούμε τι φέρνεις στον κόσμο» έγραψαν οι δύο γονείς στη νεογέννητη κόρη τους.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη τον Ιούλιο, όταν είχαν αποκαλύψει ότι η σύζυγός του είχε ήδη τρεις αποβολές πριν συλλάβει .

Όσο για την μικρή θα χρειαστεί άλλα 13 χρόνια για να μπορέσει να αποκτήσει το δικό της προφίλ στο Facebook καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς στις ΗΠΑ απαγορεύεται να υπάρχουν προσωπικά στοιχεία για παιδιά κάτω των 13 ετών.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.