marinela708

Σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα, η Μαρινέλλα, μίλησε για την τηλεόραση, την Ελένη Μενεγάκη και τις κυρίες των ελαφρών πάνελ.

Σε ερώτηση ποιο πρόσωπο ξεχωρίζει από τις ψυχαγωγικές εκπομπές απάντησε:

«Τη Μενεγάκη. Η Ελένη αξίζει ό, τι κι αν λένε. Η Ελένη είναι η Ελένη και δεν μπορεί να την κουνήσει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο. Και βλέπεις ότι παρά την επιτυχία της, δεν καβάλησε το καλάμι, όπως κάτι άλλες που το παίζουν ξερόλες –γέμισε ξερόλες η τηλεόραση-. Βάζουν ένα μίνι μέχρι απάνω, φοράνε και την εικοσάποντη γόβα και καμώνονται πως είναι κάποιες ενώ είναι το απόλυτα τίποτα».
Αλλάξτε το ντύνονται με το γδύνονται. Ολα έξω! Βιάζονται να πετύχουν και νομίζουν ότι όσο πιο πολλά θα πετάξουν, τόsο πιο πολύ θα «ανέβουν» αλλά τρώνε τα μούτρα τους. Τους κάνουν κακό οι μάνατζερ με συμβουλές τύπου «ξεπούλα τα όλα».

Γδύνονται και προσπαθούν να υπάρξουν στον χώρο με σκάνδαλα, έρωτες και παπαράτσι-φωτογραφίες που στήνουν για να μπουν ένα κουτάκι στο εξώφυλλο. Και τα παιδιά τους πουλάνε!

Τι την ενοχλεί στην τηλεόραση

Το overdose κουτσομπολιού. Παλιά αφορούσε μια συγκεκριμένη ώρα, τώρα υπάρχει παντού! Βάζουν κάτι παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ που έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους…
Εδώ καιγόμαστε και κάθονται και κρίνουν – ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή! – την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι με το τάδε ρούχο.
Ασε μας χρυσό μου, που έχεις και άποψη! Είναι ντροπή. Κρίνουν ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στον χώρο, γιατί κράτησε τη λάθος τσάντα με το λάθος αξεσουάρ. Δεν με χέζετε; Ε, μα ναι, άδικο έχω; Που δεν ξέρουν να αρθρώνουν μια πρόταση και έχουν και άποψη;

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.