tsipras_dav_30.11.708

Κάποιος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ευθύνεται για το χαμό που προκλήθηκε στα social media, μετά από τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού, οι οποίες εκνεύρισαν τον Αχμέτ Νταβούτογλου.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το γραφείο του κ. Τσίπρα, μετά από τη διάσταση που πήρε το θέμα, το οποίο σχολιάστηκε εκτενώς και από τον διεθνή Τύπο. Σύμφωνα με αξιωματούχο του γραφείου του πρωθυπουργού, ο οποίος μίλησε στο Reuters, ένας βοηθός του κ. Τσίπρα έκανε κατά λάθος τις αναρτήσεις.

«Εγινε ένα λάθος. Ο κ. Τσίπρας πράγματι τα είπε αυτά στον κ. Νταβούτογλου, στη συνάντησή τους, αλλά δεν υπήρχε πρόθεση να δημοσιοποιηθούν, οπότε διαγράφηκαν», είπε ο εν λόγω αξιωματούχος στο Reuters.

Ποικιλοτρόπως δεν σχολιάστηκαν οι ίδιες οι αναρτήσεις, αλλά και το γεγονός ότι διαγράφηκαν, έπειτα από την παρέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργού. Για αυτό, το Μέγαρο Μαξίμου σχολίαζε ότι «Διαγράψαμε τις αναρτήσεις από την καλή μας θέληση».

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν μία από τις αναρτήσεις που εμφανίστηκαν στον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter, η οποία απευθυνόταν στον Αχμέτ Νταβούτογλου, έλεγε «Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Τούρκους». Λίγη ώρα αργότερα, ο Τούρκος πρωθυπουργός απάντησε στον Ελληνα ομόλογό του, μέσω του Twitter, «Τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τους πιλότους είναι μετά βίας στο πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας επικεντρωθούμε στη θετική ατζέντα μας».

Μετά από αυτό, οι αναρτήσεις διαγράφηκαν από τον αγγλόφωνο λογαριασμό του κ. Τσίπρα στο Twitter, αλλά ο σάλος είχε ήδη προκληθεί.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.