Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών σε περιοχή της Κοζάνης για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΣΥΛΛΗΨΗ
Το Σάββατο (28-11-2015) το μεσημέρι στο 15ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Γρεβενών- Βασιλίτσας (περιοχή Ταμπούρι), αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν δύο άτομα (48 και 51 χρονών) γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών σε περιοχή της Κοζάνης για κλοπή
ΣΥΛΛΗΨΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Το Σάββατο (28-11-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης (Τ.Δ.Π.Μ.) Σερβίων, συνέλαβαν τέσσερις (4) αλλοδαπούς υπηκόους Ρουμανίας, δύο γυναίκες (32 και 40 χρονών) και δύο άνδρες (24 και 40 χρονών), για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες προσέγγισαν το σπίτι μιας 65χρονης στο Κοντοβούνι Κοζάνης και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να της αφαιρέσουν μία χρυσή αλυσίδα και ένα χρυσό σταυρό, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τις ανέμεναν ο 32χρονος και ο 40χρονος και έφυγαν με κατεύθυνση την Κοζάνη.

Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός αυτού, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τα ανωτέρω κλοπιμαία τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους καθώς και διάφορα άλλα κοσμήματα, των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των ανωτέρω, σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.