tzoysΓια την ταλαιπωρία που τράβηξε με την ελληνική γραφειοκρατία μίλησε η Τζόυς Ευείδη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Join Us το γεγονός ότι γεννήθηκε στον Καναδά και όχι στην χώρα μας έβαλε σε μεγάλη ταλαιπωρία και την ίδια και την οικογένειά της μέχρι να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

«Γεννήθηκα στον Καναδά» λέει και συνεχίζει: «Οι γονείς μου ήδη ζούσαν στον Καναδά ως μετανάστες και είχαν ήδη Καναδική υπηκοότητα. Ο μπαμπάς μου πριν την Καναδική είχε Τουρκική επειδή ήταν από την Πόλη. Και αυτό το υπέροχο κράτος που δυο γαϊδάρων άχυρα του έλεγε ότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, ενώ είχε πολεμήσει κιόλας. Και λόγω του μπαμπά δεν μπορούσε ούτε η μητέρα μου, ούτε εγώ να την πάρω. Είχε πάει στο συνήγορο του πολίτη και έτσι ανακινήθηκε η ιστορία. Κάθε έξι μήνες πήγαινα και έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα».

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε και για τα δημοσιεύματα τα οποία την ήθελαν να έχει σχέση με νεότερο άντρα. «Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έρωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι», είπε η γνωστή ηθοποιός.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.