ap7_0

Όπου και αν πάτε, με όποιον και αν βρίσκεστε, αυτά τα 6 πράγματα γίνονται αμέσως αντιληπτά από όσους σας περιτριγυρίζουν.

Ψυχολόγοι στο Πανεπιστήμιο του Princeton διεξήγαγαν μια μελέτη, κατά την οποία έδειξαν σε φοιτητές για μερικά δευτερόλεπτα εικόνες από αγνώστους . Έπειτα τους ζήτησαν να καταγράψουν τι πρωτοπαρατήρησαν στις εικόνες και τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

  • Τσαλακωμένα ρούχα

Αν εμφανιστείτε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή σε συνέντευξη για δουλειά με αρκετά τσαλακωμένα ρούχα, είναι πολύ πιθανό να σας περάσουν για τεμπέλη.

  • Τσίχλα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να μασάει τσίχλα. Ωστόσο η έντονη κίνηση της γνάθου την ώρα που μασάτε, μπορεί να κάνει του γύρω σας να νομίζουν πως είστε λίγο… ανώριμος.

  • Έντονο μακιγιάζ

 

Το να φοράει μία γυναίκα τόνους μακιγιάζ, κάνεις τους γύρω της να αναλογιστούν πως φαντάζει άβαφη.

  • Γυαλισμένα παπούτσια

Το να έχει κάποιος πάντα καθαρά και γυαλισμένα παπούτσια, είναι θετικό στοιχείο. Εκτός οτι τα παπούτσια του σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή, θα δώσει την αίσθηση στους άλλους ότι προσέχει κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή του.

  •  Το βλέμμα σας

Η φράση «με τα μάτια μιλάμε » πρέπει τελικά να ακολουθείται κατά γράμμα στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα. Η έλλειψη επικοινωνίας με τα μάτια δηλώνει αδιαφορία, ανασφάλεια ακόμη και αλαζονεία στους γύρω σας.

  • Ακουστικά στα αυτιά

Δεν είναι κακό να ακούτε μουσική στο δρόμο ή στο διάλειμμα στο γραφείο. Ωστόσο το να είστε με τα ακουστικά την ώρα που κάποιος σας μιλά ή εργάζεστε, δείχνει έναν άνθρωπο χωρίς τρόπους.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.