Παναθηναϊκός: Ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή…
paoΤα όσα έγιναν στην Λεωφόρο πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αναμένεται να έχουν άσχημο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟ.

Σημείο κλειδί είναι το αν το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με υπαιτιότητα του «τριφυλλιού» ή δεν ξεκίνησε για άλλους λόγους, όπως θέματα ασφαλείας ή αν η Αστυνομία δεν αναλάμβανε την ευθύνη.

Αν το ματς δεν ξεκίνησε με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» θα μηδενιστούν και θα χάσουν τον αγώνα με 3-0 στα χαρτιά.

Παράλληλα, βάσει ΚΑΠ, απειλούνται με αφαίρεση 3 βαθμών από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος και με αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα!

Επίσης, λόγω του ότι έλαβαν χώρα εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά την απόφαση μη έναρξης του αγώνα, ο Παναθηναϊκός απειλείται και πάλι με αφαίρεση 3 βαθμών, καθώς και με τιμωρία της έδρας του για 2 έως 3 αγωνιστικές και πρόστιμο 70.000 έως 150.000 ευρώ.

Αλαφούζος: Παραιτούμαι από τον Παναθηναϊκό

Αλαφούζος: Παραιτούμαι από τον Παναθηναϊκό

Με γραπτή δήλωση του ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε την πρόθεση του να παραιτηθεί από τον Παναθηναϊκό, ενώ άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο να μην συνεχίσει ο ΠΑΟ στο πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του:

«Αύριο θα συγκαλέσω εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου προτίθεμαι να υποβάλω την παραίτηση μου. Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει εάν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα», αναφέρει η δήλωση του Αλαφούζου.


Παναθηναϊκός: Ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή…
Ανακοίνωση με βολές στον διαιτητή του ντέρμπι Ανδρέα Παππά εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος του χρεώνει την αναβολή του ματς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό δύο- τρεις άφρονες οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μεμονωμένες ενέργειες ρίχνοντας φωτοβολίδες κατά την έξοδο ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας.

Δύο ώρες μετά το συμβάν και παρότι στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό, ο διαιτητής κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης του αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδοσφαιρο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.