kapaxtshs-3
Γιώργος Καπαχτσής

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη:

Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Γιώργου Καπαχτσή, ενός ανθρώπου που από όποια θέση κι αν υπηρέτησε τον Καστοριανό λαό, υπήρξε μαχητικός και διεκδικητικός.

Ο Γιώργος Καπαχτσής, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, έδωσε δυναμικά τις μάχες για την προώθηση των αιτημάτων και την επίλυση των προβλημάτων της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας συνολικά.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους κοντινούς του.

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για το θάνατο του Γεωργίου Καπαχτσή

Στην Κοζάνη σήμερα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας συνήλθε εκτάκτως, συντετριμμένο από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Γεωργίου Καπαχτσή, πρώην Βουλευτή και Νομάρχη Καστοριάς και
Αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, λόγω απουσίας εκτός Δυτικής Μακεδονίας του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη, να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος καθώς επίσης και χρηματικό ποσό 200 € στο Κέντρο Αποθεραπείας, Αποκατάστασης και Κοινωνικής Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία Άργους Ορεστικού.
  3. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια και τη βαθιά του οδύνη στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.