bond708_16

Η μία ενσαρκώνει το μέλλον του πρωταγωνιστή, η άλλη τα φαντάσματα του παρελθόντος του. Τέλος οι «γλάστρες» και οι άμυαλες νεαρές που έπεφταν αμέσως στο κρεβάτι.

Στη νέα ταινία «007 Spectre», η Μόνικα Μπελούτσι και η Λέα Σεντού επανεφευρίσκουν τον ρόλο του Bond girl. Είναι κομψές από την κορυφή ως τα νύχια και παίζουν τις ηρωίδες που έχουν μυαλό όχι μόνο καμπύλες.


Απέναντι σε τόσο ωραίες και έξυπνες γυναίκες, ακόμη και ο Μποντ αλλάζει και αποκτά ψυχολογικό βάθος. Στη νέα ταινία ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ένας άντρας απομονωμένος από τους τεχνοκράτες της υπηρεσίας και βασανίζεται από τους δαίμονες της παιδικής του ηλικίας. Ο μύθος του Τζέιμς Μποντ έχει αλλάξει πολύ, αν και παραμένει πιστός στις βασικές του αρχές: έρωτας, χιούμορ και σκηνές δράσης.

«Δεν νιώθω κορίτσι του Μποντ. Είμαι περισσότερο μια ώριμη γυναίκα και όχι κορίτσι. Η Λουτσία είναι μια Ιταλίδα χήρα που κρατάει πολλά μυστικά. Ο Μποντ και εκείνη ανταλλάσσουν εξυπηρετήσεις: εκείνη του δίνει πληροφορίες και εκείνος της προσφέρει την ελευθερία της», δηλώνει η Μόνικα Μπελούτσι.


Ενας μυστικός πράκτορας δεν μπορεί να ερωτευθεί. Είναι πολύ επικίνδυνο. Ειδικά όταν κάνει την εμφάνισή της η Spectre, η εγκληματική οργάνωση που πρωτοπαρουσιάστηκε στις ταινίες Μποντ  το 1962. Ωστόσο, κάτω από την σκοτεινή πλευρά της δύναμης εμφανίζεται το φως. Η Μόνικα Μπελούτσι παίζει την χήρα που δίνει στον πρωταγωνιστή μια κρίσιμη πίστα.

Αλλά και η κόρη μας άλλης εχθρού του Μποντ, η Μαντλέν, την οποία παίζει η Λέα Σεντού, αποκαλύπτεται ότι είναι η καλύτερη συνεργός του. Ψυχολόγος στο επάγγελμα, δεν ρίχνει κατευθείαν τον όμορφο ήρωα στο ντιβάνι της αλλά πολεμάει δίπλα του, κυριολεκτικά. Μαζί οι δυό τους διαλύουν ένα τρένο με γυμνά χέρια.

Εκπληξη αποτελούν και οι άλλες δύο ηρωίδες της ταινίας:

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.