groom-708

Λένε πως οι σχέση του ζευγαριού αλλάζει μετά τον γάμο. Αλλοι ισχυρίζονται πως περνά σε άλλο επίπεδο και γίνεται καλύτερη και πιο βαθιά, άλλοι πάλι βιώνουν μια ρουτίνα με το πέρασμα του χρόνου.

Τι λένε, όμως, οι άνδρες που έβαλαν βέρα στο δεξί για τη σχέση με τη σύντροφό τους μετά τον γάμο;

Το cosmopolitan.co.uk ρώτησε 5 άνδρες για τη σχέση τους μετά τον γάμο και αυτές είναι οι απαντήσεις τους.

  • «Ζούσαμε μαζί ήδη τρία χρόνια και από τους πρώτους μήνες η σχέση μας είχε αλλάξει περισσότερο από όταν παντρευτήκαμε. Μετά τον γάμο υπήρξε μια περίοδος που έλεγα ”Είμαστε παντρεμένοι!”, κάναμε περισσότερο σεξ και επιτέλους ανοίξαμε και κοινό λογαριασμό, μετά από ένα χρόνο. Δεν ξέρω αν η σχέση μας έγινε πιο ρομαντική αλλά σίγουρα προσέθεσε κάτι. Εδιωξε κάθε ίχνος αβεβαιότητας. Μου αρέσει που είμαι σε θέση να τη κοιτάζω και απλά να σκέφτομαι ”Αυτό το κορίτσι δεξιά μου είναι η γυναίκα μου. Πόσο τρελό είναι αυτό», Ματ.
  • «Ηταν μια ωραία μετάβαση. Ηταν παράξενο να λες ”η σύζυγός μου” ή να λέει ”ο σύζυγός μου”, ποτέ δεν είχαμε πει κάτι όπως ο/η αρραβωνιαστικός μου. Το να παντρευτούμε ήταν μια ενίσχυση της δυναμική μας, ήμασταν ρομαντικοί όπως και πριν. Πλέον, κοιτάμε μια μεγαλύτερη εικόνα, θέλουμε τα οικονομικά μας να μπούνε σε μια σειρά. Εξακολουθώ να αισθάνομαι πως ανακαλύπτω καινούργια πράγματα γι’ αυτήν κάθε μέρα», Ντέβον.
  • «Ξέρω πως ο καθένας λέει πως δεν αισθάνεται διαφορετικά, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχει εκεί μια μικρή ”σπίθα” που λέει «Ω, είμαστε παντρεμένοι!». Ακόμα και αν δεν πιστεύω πως άλλαξε κάτι μεταξύ μας, το βρίσκω διασκεδαστικό όταν τη συστήνω ως γυναίκα μου. Αυτό που θα πω μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά όταν πήγαμε στον γάμο ενός φίλου λίγους μήνες μετά τον δικό μας στο τραπέζι υπήρχαν καρτελάκια που έλεγαν ο κύριος και η κυρία τάδε, τα κράτησα», Μαξ

  • «Νομίζω πως αυτό δεν είναι το σύνηθες, αλλά εμείς δεν ζούσαμε μαζί πριν παντρευτούμε. Ετσι, τα πράγματα άλλαξαν πολύ. Περάσαμε την φάση του γαμήλιου ταξιδιού, αλλά και και εκείνη που ο ένας μάθαινε τις συνήθειες του άλλου. Για παράδειγμα, ήξερα πως η γυναίκα μου δεν είναι πρωινός τύπος, αλλά ήταν διαφορετικό να το βιώνω καθημερινά. Δεν είναι κάτι κακό, αλλά τον πρώτο καιρό βλέπεις κάποια πράγματα και μαθαίνεις να ζεις με αυτά», Ντριου.
  • «Αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, μια εβδομάδα μετά τον μήνα του μέλιτος. Αυτό ήταν μια χαζή απόφαση. Το ταξίδι ήταν ρομαντικό, σέξι, όλα όπως τα περιμένει κανείς. Μετά γυρίσαμε, μαζεύαμε τα πράγματα, σχεδιάζαμε τη μετακόμιση και η σεξουαλικότητα έμεινε εκτός. Τώρα που εγκατασταθήκαμε, ωστόσο, τα πράγματα είναι υπέροχα. Δεν νομίζω πως άλλαξαν πολλά, εκτός από το γεγονός πως κάνουμε σχέδια ζωής, τα οποία δεν με τρομάζουν πια. Οπως όταν η γυναίκα μου φέρνει τη συζήτηση στα παιδιά ή κάνει λόγο για την αγορά ενός σπιτιού. ”Παιδιά; Τι παιδιά; Πρέπει να το συζητήσουμε αυτή τη στιγμή;», έλεγα κάποτε και πλέον είμαι: ”Παιδιά, ναι. Είμαστε παντρεμένοι, όποτε μπορούμε να συζητάμε κάτι τέτοιο», Κρις.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.