Η ιστορία της Kate που άφησε το σχολείο στα 17 για να γεννήσει
kate
Η επιχειρηματίας Kate Stewart είναι αυτό που λέμε αυτοδημιούργητη και η ιστορία της είναι η απόδειξη ότι όταν κάποιος θέλει

κάτι πολύ μπορεί να το αποκτήσει.

Η 33χρονη σήμερα  Kate από το Λίβερπουλ εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 της χρόνια για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί το οποίο μάλιστα έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της. Μιλώντας στο Channel 5 παραδέχτηκε ότι ξοδεύει πολλά χρήματα σε ακριβά ρούχα και πολυτέλειες αλλά έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να τα καταφέρει.

«Άφησα το σχολείο χωρίς να έχω προσόντα και είχα μια καθαρά βιοποριστική δουλειά με την οποία έβγαζα 2,5 δολάρια την ώρα» δήλωσε. Έμεινε έγκυος στα 17 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τα άλλα παιδιά. «Όλοι με έκαναν πέρα από τη ζωή τους και με διέγραψαν και εγώ σκέφτηκα “όχι”! Πρέπει να παλέψω και να τα καταφέρω. Αυτό μου έδωσε ώθηση» αποκάλυψε.

Η ίδια δήλωσε στην Daily Mail ότι ήταν δύσκολο να πείσει τους ανθρώπους να της δώσουν ευκαιρίες και εργαζόταν ως γραμματέας ενώ παράλληλα τελείωσε το σχολείο και μελετούσε για το πτυχίο της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και την κόρη της η οποία είναι σήμερα 15 ετών. «Σπούδαζα παράλληλα ενώ ήμουν μια ανύπαντρη μητέρα. Άνοιξα μια μικρή εταιρεία στην αρχή και αργότερα επένδυσα τα χρήματα που έβγαζα σωστά φτιάχνοντας τη δική μου αυτοκρατορία» δήλωσε.

mansdbf2

Η «αυτοκρατορία» της περιλαμβάνει δικά της σολάριουμ και καταστήματα ομορφιάς ενώ έγινε εκατομμυριούχα ήδη από την ηλικία των 23 ετών. Επέκτεινε αργότερα τις επιχειρήσεις της αποκτώντας ακόμη περισσότερα έσοδα. Είναι τόσο οικονομικά ισχυρή ώστε όταν ταξιδεύει παίρνει μαζί της μόνο τα καλλυντικά της για να μην πακετάρει ρούχα τα οποία αγοράζει από την πόλη στην οποία πάει. Στο Λονδίνο μένει σε ένα ξενοδοχείο για το οποίο πληρώνει 1.000 δολάρια την βραδιά και επιλέγει εκεί από έναν σχεδιαστή τα ρούχα που θα βάλει στα meetings ή τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παραστεί.

mansdbf3

Σήμερα έχει άλλα δύο παιδιά και θεωρεί τον χρόνο πολύτιμο καθώς κάθε δευτερόλεπτο για εκείνη είναι σημαντικό. Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση την οποία θεωρεί πολύ σημαντική στην δουλειά της λέει ότι δεν πρέπει να είναι καλή για να σε κοιτάνε αλλά για να σε θυμούνται. Όταν την ρωτούν να νιώθει άβολα που ξοδεύει τόσα πολλά χρήματα για ακριβά αξεσουάρ λέει ότι νιώθει καλά γιατί έχει δουλέψει πολλά χρόνια και πολύ σκληρά μόνη της για να τα καταφέρει. Παραδέχεται επίσης ότι αυτό που ζει σήμερα απέχει πάρα πολύ από το ταπεινό της ξεκίνημα αλλά όλα θέλουν κόπο και προσπάθεια.

mansdbf4

Τα δύο μικρότερα παιδιά της είναι δίδυμα και μόλις ενός έτους και όπως δηλώνει θα έδινε όλα τα χρήματα που βγάζει για τα παιδιά της και για να είναι ασφαλή αν χρειαζόταν καθώς αυτά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της.

mansdbf5

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.