pws-na-vreite-agori-708

Χωρίσατε, κλάψατε και μετά από μια περίοδο, που όλα σας φαίνονταν μαύρα, χαμογελάτε ξανά. Ο έρωτας, όμως, δεν βρίσκεται μες στο σπίτι και πρέπει να ψάξετε να τον βρείτε.

Ηρθε η ώρα να βγείτε από το «καβούκι» σας και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, για να βρείτε κάτι φρέσκο και έτοιμο να σας παρασύρει.

Αν, λοιπόν, είστε σε αυτή τη φάση, υπάρχουν κάποιες συμβουλές που ίσως σας φανούν χρήσιμες για να έρθει ο έρωτας ακόμα πιο γρήγορα.

  1. Οσο περίεργο και να σας φαίνεται ξεκινήστε να ρωτάτε τους φίλους σας αν ξέρουν κάποιον που να μην έχει σχέση. Μπορεί να αισθανθείτε άβολα, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε πως οι φίλοι σας δεν θα σας προξενέψουν κάποιον που δεν θα σας ταιριάζει.
  2. Υιοθετήστε το μάντρα «δεν έχω να χάσω τίποτα». Ναι, ήρθε η ώρα να τολμήσετε διαφορετικά πράγματα, άλλες δραστηριότητες. Ετσι, και θα ανοίξετε νέους ορίζοντες στον εαυτό σας και θα κάνετε έναν νέο κύκλο.
  3. Οταν βγαίνετε προτιμήστε να το κάνετε με άλλες δύο φίλες σας. Οι άνδρες συνηθίζουν να μην κάνουν κίνηση όταν βλέπουν πολλά κορίτσια μαζί.
  4. Ξεκινήστε να πηγαίνετε σε μέρη που μέχρι τώρα δεν ήταν στη λίστα σας. Ποιος ξέρει μπορεί να βρείτε κάτι πολύ μα πολύ ενδιαφέρον.
  5. Αν πιστεύετε πως το φλερτ σας έχει «σκουριάσει», εξασκήστε το. Χαμογελάστε σε κάποιον που θα σας αρέσει στο ασανσέρ ή πιάστε τη συζήτηση με τον σερβιτόρο του καφέ που συχνάζετε.
  6. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Ξεκινήστε πάλι γυμναστήριο ή φορέσετε ρούχα που σας πηγαίνουν. Το βασικό είναι να αισθανθείτε πρώτα εσείς όμορφα και έτσι είναι σίγουρο πως θα αρέσετε και στους άλλους.
  7. Εάν σας ενδιαφέρει κάποιος μιλήστε του. Μην σκέφτεστε πως ο άνδρας κάνει την πρώτη κίνηση. Πλησιάστε τον και δεν ξέρετε που θα καταλήξει.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.