dikastiki-maxi-pieridi-me-ton-patera-tou-paidiou-tis.w_lΒροχή από εξώδικα, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές. Η Μαριάντα Πιερίδη συναντιέται πια στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της, πατέρα του γιου της ,Νέστορα Φωτιάδη.

Αντιμέτωπο στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι που απέκτησε τον γιο του και φαινόταν ότι η ευτυχία τους θα κρατούσε για πάντα. Νικήτρια από τη δικαστική διαμάχη για αυτή τη φάση βγήκε η Μαριάντα Πιερίδη,η οποία μετά την πλήρη εξέταση των στοιχείων από το δικαστήριο, απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει ο Νέστορας Φωτιάδης για την επιμέλεια του παιδιού τους και έδωσε την επιμέλεια στη μητέρα του.


Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ακούστηκαν σκληρά πράγματα και από τις δύο πλευρές, με τον Φωτιάδη στο τέλος να υποχρεούται με δικαστική απόφαση να καταβάλλει διατροφή 350 ευρώ το μήνα στην τραγουδίστρια για τα έξοδα του παιδιού,ενώ και η επικοινωνία του παιδιού με τον πατέρα του ορίστηκε για συγκεκριμένες ώρες και μέρες της εβδομάδας χωρίς να περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις του παιδιού με τον πατέρα του.Η κόντρα των δύο ξεκίνησε μετά τον χωρισμό τους, όταν στις αρχές του καλοκαιριού η τραγουδίστρια έφυγε για να δουλέψει στη Μύκονο, όπου εργάζεται ο νυν σύντροφος της. Η τραγουδίστρια πήρε μαζί της τον γιο της, με αποτέλεσμα ο Φωτιάδης να στείλει εξώδικο. Έτσι ξεκίνησε το γαϊτανάκι των εξωδίκων, των ασφαλιστικών μέτρων και των αγωγών και από τις δυο πλευρές. Η Μαριάντα πέρασε στην αντεπίθεση, ζητώντας διατροφή και κατηγορώντας τον πρώην σύντροφο της ότι δεν συμμετέχει στα έξοδα του παιδιού.Εκείνος ανταπάντησε, ζητώντας την επιμέλεια του παιδιού, ώσπου συναντήθηκαν στο δικαστήριο.

Προσωρινά η κατάσταση έχει οριακά εξομαλυνθεί, όπως τουλάχιστον λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους στο ciao. Ο Νέστορας Φωτιάδης δεν μπορεί παρά να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του δικαστηρίου και να συνεργαστεί με την τραγουδίστρια για να μεγαλώσουν τον γιο τους αρμονικά. Η Μαριάντα Πιερίδη από την άλλη, έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου, του σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.