Ημερίδα: «Πολυδύναμες καλλιέργειες, η περίπτωση του Ιπποφαούς»Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, η Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας Δυτικής Μακεδονίας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Φιλολόγων Δυτικής Μακεδονίας Νομών Κοζάνης και Γρεβενών συνδιοργανώνουν Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο: «Η Διερευνητική Δραματοποίηση και το θεατρικό παιχνίδι ως μέσο διδασκαλίας των γλωσσικών μαθημάτων», την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, ώρες 16.00-20.00 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου.

Η Εκπαιδευτική Ημερίδα απευθύνεται σε φιλολόγους καθηγητές Β/θμιας Εκ/σης των Νομών Κοζάνης και Γρεβενών και σε καθηγητές γαλλικής γλώσσας Α/θμιας και Β/θμιας Εκ/σης των Νομών Κοζάνης και Γρεβενών. Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει 2 εργαστήρια διάρκειας 2 ωρών το καθένα με επί μέρους τίτλους:

«Χρησιμοποιώντας τους θεατρικούς κώδικες στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας» και «Για μια διερευνητική εν θεάτρω γλωσσική διδασκαλία: Ο Μικρός Πρίγκηπας στο μεγάλο ταξίδι του».

Επιμορφωτής/εμψυχωτής των δυο εργαστηρίων θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Θεατρολογίας του Δημοκρίτειου Παν/μιου Θράκης κος Σίμος Παπαδόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκ/σης στο τηλέφωνο: 24610-49308 ή με mail στην ηλεκτρ. διεύθυνση: grsskoz@sch.gr (mail με θέμα: «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ») ή στη Γραμματεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης στο τηλ. 24610-24062 ή με μέηλ στην ηλεκτ. διεύθυνση: dpt-koz@otenet.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.
Η Ημερίδα θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.