Αναζητούνται δυο ακόμη αλλοδαποί για την ίδια υπόθεση
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Την Κυριακή (01-11-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, συνέλαβαν έναν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένους, σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς, δυο (2) ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -29- συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους -22- κιλών και -259- γραμμαρίων.

Κατόπιν έρευνας που επακολούθησε εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι αφού πρώτα προσέγγισαν τους σάκους, τους επιθεώρησαν και στην συνέχεια τους παρέλαβαν.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους ακινητοποιήσουν, ανωτέρω απέρριψαν στο έδαφος τους δυο σάκους και τράπηκαν σε φυγή. Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των τριών αλλοδαπών (30 χρονών), ενώ οι άλλοι δυο (2) αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς εκμεταλλευόμενοι τις επικρατούσες συνθήκες και την πυκνή βλάστηση, διέφυγαν της σύλληψης.

Από την πορεία των ερευνών, προέκυψε ότι ο ένας εκ των δυο αλλοδαπών που αναζητούνται είναι ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, που είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς για παρόμοια περίπτωση.

Οι ναρκωτικές ουσίες, μαζί με δυο κινητά τηλέφωνα και δυο κάρτες κατασχέθηκαν.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.