Α ΟΜΙΛΟΣ
κεραυνοσ 2Ούτε και αυτή τη φορά χάλασε το σερί των νικών για την ομάδα του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» Αγίου Γεωργίου Γρεβενών. Οι νίκες έγιναν πέντε σε αντίστοιχους αγώνες, με συγκομιδή πόντων που ελάχιστες ομάδες επιπέδου παίδων μπορούν να πετύχουν.

Έχοντας ως ηγέτες τους ΤΣΟΥΚΑ Θανάση, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννη και ΓΑΒΡΙΔΗ Νίκο και με συνεχή πίεση στην άμυνα και στην επίθεση, οι παίδες του Κεραυνού, φιλοδώρησαν για δεύτερη φορά την ομάδα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» Κοζάνης με 93 πόντους.

Τα παιδιά του Βασίλη Μπατσίλα, ήταν και πάλι ασταμάτητα και με τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και την συμπεριφορά τους, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας.

Ο φωτεινός πίνακας του ΔΑΚ Γρεβενών έδειξε τελικό σκορ 93 – 56 υπέρ της ομάδας των Γρεβενών.

Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν : ΤΣΟΥΚΑΣ Θανάσης, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης, ΚΑΤΣΑΝΟΣ Τάσος, ΠΟΡΑΒΟΣ Γιώργος, ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Βαλάντης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.