4η αγωνιστική
AEK
Αήττητη στην Α1 συνεχίζει η ΑΕΚ, η οποία αν και δυσκολεύτηκε, επικράτησε και του Κόροιβου στην

Αμαλιάδα (Κόροιβος – ΑΕΚ 67-76) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε και ο Απόλλωνας στην Καβάλα απέναντι στην τοπική ομάδα (Καβάλα – Απόλλων Πάτρας 72-91).

Νίκη πανηγύρισε ο Αρκαδικός, ο οποίος επικράτησε του ΑΓΟΡ (Αρκαδικός – ΑΓΟΡ 75-70), ενώ η Κηφισιά πέρασε από τα Τρίκαλα (Τρίκαλα – Κηφισιά 73-76).

Τέλος σε έναν αγώνα που διακόπηκε για περισσότερο από μία ώρα, λόγω προβλήματος στη μπασκέτα, η οποία θρυμματίστηκε, ο Άρης επικράτησε στο Λαύριο επί της τοπικής ομάδας (Λαύριο – Άρης 68-76).

Tην Κυριακή (1/11, 17:00), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ για το 4Χ4, έχοντας αφήσει πίσω τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα, για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Τέλος, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στην Πυλαία τη Δευτέρα (2/11, 18:00), στον αγώνα με τον οποίο «πέφτει η αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» που δεν έχει… σπάσει ακόμη το ρόδι, βρίσκεται σε διαδικασία σύναψης συμφωνίας με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά προς το παρόν δεν είναι επιβεβαιωμένο αν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός που το βράδυ της Παρασκευής έφυγε νικητής από το Μιλάνο, θέλει νίκη πάση θυσία στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μη χάσει άλλο έδαφος, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Σε αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Αρκαδικός-Ρέθυμνο 75-70
Λαύριο-Άρης 68-76
Τρίκαλα-Κηφισιά 73-76
Κόροιβος Αμαλιάδας-ΑΕΚ 67-76
Καβάλα-Απόλλων Πατρών 72-91

Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου 1/11

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2/11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
ΑΕΚ 8
Κηφισιά 7
Αρης 7
Παναθηναϊκός 6 -3αγ.
Τρίκαλα 6
Κόροιβος Αμ. 6
Ολυμπιακός 5 -3αγ.
Κολοσσός Ρ. 5 -3αγ.
Καβάλα 5
Λαύριο 5
Ρέθυμνο 5
Απόλλων Πατρών 5
Αρκαδικός 5
ΠΑΟΚ 3 -3αγ.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.