φυλακηΤα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε μέσα από τις φυλακές Tρικάλων είχαν αναπτύξει έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες συνεννοήσεις χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικές από τις ονομασίες που χρησιμοποιούσαν ήταν:

  • «Κόκκινα σκυλιά» ήταν οι αστυνομικοί
  • «Κονιάκ» ήταν τα καλάσνικοφ
  • «Πουλιά» ήταν οι γυναίκες

Στην επιχείρηση της Αστυνομίας στις φυλακές Τρικάλων, που αποκάλυψε την εγκληματική οργάνωση που είχαν στήσει κρατούμενοι μαζί με έναν αστυνομικό, συνολικά συμμετείχαν 125 αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται πως ως εγκέφαλος της οργάνωσης φέρεται ένας Αρμένιος και στο κύκλωμα, που έκανε λαθροδιακίνηση μέσα από τις φυλακές, εμπλέκονται ένας Αλβανός, ένας Σύρος, αλλά και ένας αστυνομικός. Ο τελευταίος υπηρετεί στο Τμήμα Μεταγωγών και οι άνδρες που έκαναν την έρευνα εντόπισαν και τα δύο κινητά τηλέφωνα με τα οποία μιλούσε με τα μέλη του κυκλώματος, μέσα στη φυλακή.

Ακόμη, μέσα στο κελί του φερόμενου ως εγκεφάλου της εγκληματικής οργάνωσης βρήκαν μαχαίρια, κάρτες SIM και κινητά τηλέφωνα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.