Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ομολογία της Γερμανού: Την απάτησε ο πρώην σύζυγος

29 Οκτωβρίου, 2015 by Σταματίνα

i-omologia-tis-germanou-tin-apatise-o-prwin-suzugos_2.w_l«Δεν πήγε να το κουκουλώσει & τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας». Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για την απιστία του πρώην συζύγου της.

«Όταν ήμουν παντρεμένη, βίωσα την απιστία. Είχα έναν άντρα ο οποίος ήταν τόσο μάγκας, που κατάφερε να κρατήσει τον γάμο μας όρθιο και εμένα να μην θέλω να τον χωρίσω παρά την απιστία, γιατί ήταν ειλικρινής. Δεν πήγε να το κουκουλώσει και τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας», λέει η  Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό Εγώ, λίγες μέρες μετά τη φιλοξενία του πρώην συζύγου της στην εκπομπή της, που χρησιμοποιώντας το χιούμορ του είπε δημόσια ότι εκείνη προτίμησε έναν άλλον άντρα κατά τη διάρκεια του γάμου τους κι έτσι ήρθε το διαζύγιο.


 

Αν και η παρουσιάστρια δεν αναφέρεται ονομαστικά Ναταλία, είναι ηλίου φαεινότερο ποιος είναι είναι ο άντρας που παντρεύτηκε μαζί του και την απάτησε, αφού έχει κένει έναν και μοναδικό γάμο, με τον Πέτρο Ίμβριο.

thetoc

This entry was posted on Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2015 at 17:22 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply