otan-i-kim-karntasian-diepseude-tin-uparksi-tou-sex-tape.w_lΜια συνέντευξη του 2007 έρχεται και πάλι στο φως για να θυμίσει ότι η Κιμ Καρντάσιαν διέψευδε την ύπαρξη του βίντεο που τελικά την έκανε διάσημη και πάμπλουτη.


Μια ξεχασμένη συνέντευξη της Κίμ Καρντάσιαν του 2007, δηλαδή πριν γίνει «φίρμα» και η κυρά του Instagraμ έρχεται και πάλι στο φως αποκαλύπτοντας τις τεράστιες διαφορές του «τότε» με το «σήμερα» αλλά και τα ψέματα που έλεγε.

Οταν ήταν… ετερόφωτη

Η συνέντευξη είχε δοθεί στο περιοδικό Complex και δημοσιεύτηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου – Μαρτίου εκείνης της χρονιάς. Η Καρτνάσιαν που τότε προσπαθούσε να γίνει «μεγάλο ονομα» δεν παρέλειπε να αναφέρει συνεχώς ονόματα διασημοτήτων για να δείξει το πόσο κοντά βρισκόταν σε λαμπερά ονόματα της ShowBiz.

Οταν ρωτήθηκε για το τι βλέπει να γίνεται στα κοσμικά πάρτι, η Κιμ έδωσε μια απάντηση στην οποία φρόντισε να γίνει κατι περισσότερο από σαφές ότι γνώριζε την Πάρις Χίλτον, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Τζάστιν Τιμπερλέικ: «Τις προάλλες η Πάρις πήγε στο Area και δίπλα μας ήταν το τραπέζι της Μπρίτνεϊ. Κάνοντας μια βόλτα είδα τον Τζάστιν και σκέφτηκα ότι πρέπει να μείνουμε για να δούμε αν θα κάνουν καμιά χορευτική κόντρα. Ηθελα να πάω σπίτι αλλά δεν θα σας πω ψέματα. Εμεινα λίγο παραπάνω. Αλλά δεν έγινε κόντρα».

Το… ανύπαρκτο sex tape που την έκανε πλούσια

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε για το sex tape με το πρώην αγόρι της Ray J, την ύπαρξη της οποίας η Κιμ αρνήθηκε. «Δεν υπάρχει sex tape. Ο Ray J δεν είναι ο τύπος που θα έκανε κάτι τέτοιο για εκδίκηση. Δεν μπορούν να υπάρξουν ποτέ τόσο πολλά χρήματα που να με πείσουν να δώσω στη δημοσιότητα οποιοδήποτε βίντεο ακόμη κι αν είχα ένα βίντεο

Οπως αποδείχθηκε πολλά χρόνια μετά αυτό το βίντεο όχι μόνο ήταν υπαρκτό αλλά και της χάρισε τη δόξα και εκατομμύρια.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.