oi-pozes-tis-kloe-karntasian-pou-suzitane-oloi.w_lΣυμπαραστάθηκε στον πρώην σύζυγό της και το κορμί της κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Η Κλόε Καρντάσιαν έρχεται ξανά γυμνή σε λίγο καιρό.

Μετά από την περιπέτεια του Λαμάρ Όντομπρώην αστέρα του NBA, που βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής του Λας Βέγκας, τα φώτα στράφηκαν στην πρώην σύζυγό του, που δεν είναι άλλη από την Κλόε Καρντάσιαν. Με κάποιο μαγικό τρόπο, οι αδελφές Καρντάσιαν καταφέρνουν να βρίσκονται μονίμως στην επικαιρότητα.

 

 

Τρεις μήνες μετά τη φωτογράφησή της στο Cpmplex magazine και τις καυτές πόζες της (ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και παλαιότερες), η Κλόε βλέπει να κάνουν ξανά τον γύρο του διαδικτύου, αφού συμπαραστάθηκε στον πρώην και το όνομά της συζητήθηκε πολύ την τελευταία εβδομάδα.

 

Πάντως, υπάρχει κι ένα καινούργιο νέο για την Κλόε: ετοιμάζει ένα βιβλίο-ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες σχετικές με τα κιλά της και την σχέση με τους γονείς της, το οποίο θα έχει τίτλο «Strong Looks Better Naked». Σε αυτό το βιβλίο θα την απολαύσουμε έως και ολόγυμνη με τις καμπύλες της σε πλήρη θέα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.