nd-708_38

Τα βρίσκουν και στα διαδικαστικά ζητήματα της εκλογής προέδρου, στη Νέα Δημοκρατία, όπως αποτυπώθηκε από την συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του κόμματος, που συνεδρίασε στη Συγγρού την Παρασκευή.

Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων και τα μέλη της ΚΕΦΕ ομοφώνησαν τόσο ως προς την διαδικασία επιλογής εταιρείας, όσο και ως προς τον αριθμό εκλογικών κέντρων του εξωτερικού αλλά και ως προς τους περιορισμούς σε προέδρους ΝΟΔΕ που έχουν υπογράψει υπέρ κάποιου από τους υποψηφίους προέδρους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΚΕΦΕ αποφάσισε ομόφωνα:

  • Τον αριθμό των εκλογικών κέντρων του εξωτερικού.
  •  Το περιεχόμενο της αίτησης συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.
  •  Οι πρόεδροι ΝΟΔΕ που έχουν υπογράψει για κάποιον από τους τέσσερις υποψηφίους προέδρους, να μην είναι πρόεδροι των Νομαρχιακών Εφορευτικών Επιτροπών.

Επίσης, τα μέλη της ΚΕΦΕ ενημερώθηκαν για την όλη διαδικασία επιλογής της εταιρίας – που έγινε σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου – διαδικασία της οποίας οι τεχνικές προδιαγραφές είχαν συμφωνηθεί και από τους οκτώ τεχνικούς συμβούλους – εκπροσώπους των τεσσάρων υποψηφίων.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.