katastrofes kategydes
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Καματερού καθώς αγνοείται μια γυναίκα της οποίας το αυτοκίνητο βρέθηκε αναποδογυρισμένο μέσα σε ρέμα της περιοχής και ο σύζυγός της έχει δηλώσει πως δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

Την ίδια ώρα άνδρες της ΕΜΑΚ επιχειρούν να προσεγγίσουν επίσης σε ρέμα του Μενιδίου ένα αυτοκίνητο, που έχει παρασυρθεί από ορμητικά νερά και παραμένει άγνωστο εάν μέσα υπάρχει κάποιος επιβάτης.

Οι κάτοικοι σε Μενίδι, Καματερό, Λιόσια αλλά και Χαϊδάρι, έζησαν δραματικές στιγμές το πρωί όταν ξεκίνησε καταρρακτώδης βροχή και οι δρόμοι πλημμύρισαν μέσα σε λίγα λεπτά. Στο Καματερό και ακριβώς δίπλα στο ρέμα της Εσχατιάς κατέρρευσε ένα τριώροφο οίκημα, το οποίο ευτυχώς δεν είχε μέσα ενοίκους.

Καταστηματάρχες και κάτοικοι προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους αλλά και συμπολίτες τους που είχαν εγκλωβιστεί από τα νερά. Σε μια περίπτωση στο Μενίδι πολίτες κατάφεραν να διασώσουν μια 70χρονη γυναίκα, της οποίας όμως ο 40χρονος γιος δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και παρασύρθηκε από χείμαρρο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 600 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από σπίτια και αυτοκίνητα αλλά και άντληση υδάτων στην Αττική.

Μεγάλες καταστροφές στην Ηλεία από την ισχυρή νεροποντή
Δραματικές ώρες έζησαν και οι κάτοικοι στη Βάρδα Ηλείας όταν τα ορμητικά νερά μπήκαν σε σπίτια και καταστήματα προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές. Η περιφέρεια έχει εκδώσει οδηγία ώστε οι κάτοικοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας.

Ήδη στην περιοχή οι πολίτες οχυρώνουν ισόγειες κατοικίες και καταστήματα με σάκους άμμου. Τεράστιες είναι και οι καταστροφές στις καλλιέργειες όπου σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων οι καταστροφές στα θερμοκήπια είναι ανυπολόγιστες.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.