dellas - ΔΕΛΛΑΣΤίτλοι τέλους για τον Τραϊανό Δέλλα μετά από 3 χρόνια, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν και την έντονη συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να παραιτηθεί!

Ο Δέλλας ανέλαβε την ΑΕΚ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 2012/13 όταν και η ομάδα υποβιβάστηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον επέλεξε για το νέο ξεκίνημα στην Γ’ εθνική. Εκτοτε ανέβασε την ομάδα στην Super League με πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ενώ φέτος άρχισαν τα πρώτα προβλήματα από την στελέχωση του ρόστερ της Ενωσης, τον σχεδιασμό και τις μεταγραφές.

Ο Δέλλας δεν είχε καλή συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και αρκετούς εντός ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι το οποίο ίσχυε νωρίτερα και με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Ακη Ζήκο που έφυγαν νωρίτερα.

Την θέση του προπονητή στην ΑΕΚ προσωρινά αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς, τωρινός προπονητής της Κ20 της Ενωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».

Αναφορικά με πιθανό αντικαταστάτη του υπάρχει πληροφόρηση ότι γίνονται επαφές με τον Μανόλο Χιμένεθ.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.