i-liz-teilor-sta-16-tis-eixe-kanei-trio-me-ton-jfk.w_lΒιογραφία σοκ για τη Λιζ Τέιλορ: Μέχρι τα 16 είχε κοιμηθεί με το μισό Χόλιγουντ: Με τον Μίκι Ρούνεϊ, τον Ρόναλντ Ρίγκαν, το Ερολ Φλιν και είχε κάνει τρίο με τον JFK!

Τα στοιχεία μιας πρόσφατης βιογραφία για τη θρυλική ηθοποιό Λιζ Τέιλορ αποκαλύπτει ότι μέχρι τα 16 της είχε κοιμηθεί με το μισό Χόλιγουντ και είχε κάνει τρίο με τον JFK!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται νέα βιογραφία της μεγάλης σταρ.

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν μόλις 14 ετών όταν έκανε αισθητή την παρουσία της παίζοντας σε χαριτωμένα φιλμ όπως «Lassie Come Home» και «The White Cliffs of Dover».

Δύο χρόνια νωρίτερα, είχε ήδη προωθηθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα όταν σε ηλικία 12 ετών παίζοντας την θαρραλέα νεαρή ηρωίδα της National Velvet, ιππεύοντας το αγαπημένο της άλογο.

Στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία είχε ως βοηθό της το 24χρονο τότε αστέρι Μίκι Ρούνεϊ, σύμφωνα με στενό φίλο του οποίου, οι δυο τους ήρθαν τότε σε σεξουαλική πράξη (ενώ εκείνη ήταν ακόμα 12).

Μια πρόσφατη βιογραφία της, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι η Τέιλορ έχασε την παρθενιά της στα 15, από τον Βρετανό ηθοποιό Πέτερ Λόφορντ, και στη συνέχεια είχε ερωτικές περιπέτειες με τον Ρόναλντ Ρέιγκαν και τον Ερολ Φλιν, ενώ στη συνέχεια ερωτεύτηκε τον Όρσον Γουέλς. Η ίδια βιογραφία αναφέρει ότι η Τέιλορ είχε συμμετάσχει σε τρίο που περιλάμβανε τον Τζον Κένεντι.

Οι συγγραφείς της βιογραφίας ισχυρίζονται επίσης ότι η Τέιλορ ήταν μόλις 11 ετών όταν έμαθε από τη στενή της φίλη πώς να ικανοποιεί τους άνδρες, χωρίς να κοιμάται μαζί τους.

Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν προκαλέσει αντιδράσεις καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις και οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές είναι νεκροί.

Αυτό που δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ είναι ότι η νεαρή Τέιλορ, ακόμα και σε πολύ νεαρή ηλικία ήταν ώριμη, βαθιά φιλόδοξη και πρώιμα σεξουαλική.

Ήταν μόλις 11 ετών όταν συμμετείχε σε οντισιόν για το ρόλο της Velvet Brown στο National Velvet. Όταν οι παραγωγοί της είπαν ότι παραείχε επίπεδο στέρνο για να παίξει μια έφηβη, η Τέιλορ τους απάντησε προκλητικά: «Μην ανησυχείτε. Θα έχετε το στήθος που θέλετε».

Τρεις μήνες αργότερα επέστρεψε και, σηκώνοντας την μπλούζα της αποκάλυψε ένα πλούσιο στήθος, το οποίο πιστεύεται ότι το απέκτησε με τη χρήση κρεμών «ταχείας ανάπτυξης», ειδική διατροφή υψηλή σε λιπαρά και αυστηρές ασκήσεις ανάπτυξης του στήθους.

Ετσι πήρε τον ρόλο. Τότε το περιοδικό Time σχολίασε την «προ-εφηβική σεξουαλικότητα» της Τέιλορ στην οθόνη. Δεν ήταν οι μόνοι που το παρατήρησαν. Όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί της σε προηγούμενες ταινίες, δήλωσαν ότι η ξαφνική εμφάνισή της στο καλλιτεχνικό στερέωμα με το National Velvet «έκλεψε» από την Τέιλορ την παιδική γλυκύτητα και τη συστολή της.

Και ενώ άλλα κορίτσια της ηλικίας της έπαιζαν ακόμα με κούκλες, η Τέιλορ συνειδητοποίησε την επίδρασή της στους άνδρες. Μέχρι τα 14, η Τέιλορ έβαφε τα νύχια της και φορούσε μπλούζες με βαθιά ντεκολτέ.

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι «ήθελε να είναι γυναίκα… επιδεικνύοντας μια θηλυκή φιγούρα όταν τα περισσότερα νεαρά κορίτσια βρίσκονταν ακόμη στη φάση της εξελίξής τους.

Τις νύχτες, η νεαρή Τέιλορ έμενε ξάγρυπνη και έκανε εξάσκησε στα γαλλικά φιλιά πάνω στο σατέν μαξιλάρι της.

Ακόμα και η μητέρα της, η οποία θα ήταν πιο λογικό αν προσπαθούσε να αποθαρρύνει την εκμετάλλευση της κόρης της ως αντικείμενο του σεξ, φαινόταν να την ενθαρρύνει.

Η Τέιλορ με τη μητέρα της
Η Τέιλορ με τη μητέρα της

Το τρίο με τον Κένεντι

Η Τέιλορ ήταν σχεδόν 16, όταν έκανε το μιούζικαλ «A Date With Judy». Ο Ρόμπερτ Στακ, ένας από τους συμπρωταγωνιστές της, φέρεται να ήταν ένας ακόμα εραστής της, ο οποίος στη συνέχεια την γνώρισε σε έναν φίλο του, έναν νεαρό που ονομαζόταν γερουσιαστής Τζον Κένεντι.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του «Porter and Prince», η Τέιλορ είχε συναντηθεί για πρώτη φορά με τον JFK ως ένα μικρό κορίτσι όταν οι γονείς της είχαν προσκληθεί στην κατοικία του πρέσβη των ΗΠΑ στο Λονδίνο.

Λένε ότι η ίδια η Τέιλορ είχε πει σε φίλους ότι στη δεύτερη συνάντησή τους, ενώ ήταν ακόμα έφηβη, η ίδια κατέληξε σε ένα τρίο στην πισίνα του Στακ μαζί με τον JFK.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.