kid7_5

Μια ανύπαντρη μητέρα έχει ξοδέψει περισσότερες από 20.000 λίρες για να μεταμορφώσει την 22 μηνών κόρη της σε βασίλισσα των καλλιστείων και μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει ήδη 8 διαγωνισμούς.

Η 23χρονη Τζας Σάλιβαν από το Πλίμουθ αγοράζει ρούχα σχεδιαστών αξίας 15.000 λιρών και άλλες 1.000 λίρες σε κοσμήματα, μόνο για την κόρη της Μίνι Μπο.



Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν βλέπει τίποτα λάθος στο παιδί της, που αν και δεν έχει κλείσει καν τα 2 χρόνια του, έχει εξτένσιον μαλλιών, μακιγιάζ και πανάκριβα μπικίνι.

«Κάποιος σχολίασε μια εικόνα της Μίνι Μπο στα καλλιστεία και ρώτησε γιατί ντύνω την κόρη μου ανάρμοστα και σαν πόρνη. Εχω κατηγορηθεί ότι ντύνω σεξουαλικά στην κόρη μου, αλλά οι άνθρωποι που τα λένε αυτά είναι άρρωστοι. Δεν έχω καν τίποτα τέτοιο στο μυαλό μου» επισημαίνει η ίδια.

Η ντουλάπα της μικρής είναι γεμάτη από 300 ρούχα σχεδιαστών για τα σόου, που περιλαμβάνουν ένα φόρεμα με κορσέ και ένα μπικίνι.

Οταν η Τζας ήταν 21 ετών και έμαθε ότι είναι έγκυος δεν ήθελε με τίποτα το μωρό: «Πριν γεννήσω, ήμουν πάρτι άνιμαλ, έξω όλη την ώρα πίνοντας με τους φίλους και όλα τα χρήματά μου πήγαιναν σε αυτό. Τώρα που έχω τη Μίνι είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Ολα μου τα χρήματα πάνε σε εκείνη και έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου προς το καλύτερο».

Πριν καν γεννηθεί η Μίνι, η Τζας είχε ξοδέψει χιλιάδες λίρες για τα ρούχα της, συμπεριλαμβανομένου ενός βαφτιστικού ρούχου αξίας 300 λιρών. Μάλιστα όταν ήταν τεσσάρων μηνών η Τζας τρύπησε τα αυτιά της κόρης της για να μπορεί να φοράει σκουλαρίκια.

Η Μίνι πήρε μέρος στο πρώτο διαγωνισμό της Miss South Coast στο Ντορσετ όταν ήταν 18-μηνών, όταν η Τζας είδε την διαφήμιση σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η μικρή θάμπωσε τους κριτές με τα εξτένσιον στα μαλλιά της, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα αξεσουάρ αξίας 600 λιρών. Το μακιγιάζ της περιλάμβανε ρουζ, μολύβι φρυδιών, κοραλί κραγιόν και άσπρα νύχια.

Με το αξεπέραστο στύλ της, η μικρή κέρδισε οκτώ τίτλους πριν καν γίνει 2 ετών. Ωστόσο η μητέρα της στερείται πολλά για να κάνει την Μίνι σταρ: «Κυκλοφορώ κυριολεκτικά με τρύπες στα ρούχα μου, ώστε να μπορώ να πληρώνω τα έξοδα της μικρής. Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνει τόσο γρήγορα και δε της κάνουν τα ρούχα της, για να μπορώ να της αγοράζω συνέχεια κι άλλα»

Η περήφανη μητέρα ελπίζει ότι η Μίνι θα συνεχίσει να πηγαίνει σε διαγωνισμούς μεγαλώνοντας και είναι διατεθειμένη να δώσει τα πάντα για αυτήν «Δουλεύω σκληρά και όλα τα χρήματά μου πηγαίνουν για τη Μίνι. Ζω με τη μαμά μου και έτσι δεν πληρώνω λογαριασμούς. Δεν βγαίνω έξω δεν πίνω πια και δεν χαλάει χρήματα. Η Μίνι είναι η ζωή μου και θέλω να είναι ευτυχισμένη χωρίς να υπολογίζω το κόστος.»

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.