diamerismaΤα ενοίκια στο Λονδίνο είναι γνωστό ότι είναι κάτι παραπάνω από τσιμπημένα. Ομως, το διαμέρισμα που απεικονίζεται στην παραπάνω και στις παρακάτω φωτογραφίες προσφέρεται αντί 1 λίρας. Υπάρχει μόνο ένα «αλλά» ή ένας όρος.

Το μοναδικό «αλλά» στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο νέος ένοικος αυτού του σπιτιού θα πρέπει να έχει δεξιότητες web developer. Και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης αυτού του μεγάλου, καθαρού και φωτεινού δωματίου με την κοινόχρηστη κουζίνα, μπάνιο,σαλόνι και κήπο,όπως γράφει η αγγελία, το προσφέρει ουσιαστικά με 1 λίρα με την μόνη υποχρέωση ο ενοικιαστής να δουλεύει για εκείνον part time, σχεδιάζοντας την εφαρμογή που έχει κατά νου.

Ο Ανταμ Μιγκλέρ, ο ιδιοκτήτης μιλώντας στην Evening Standard εξήγησε:«Δεν έχω τα οικονομικά μέσα για να προσλάβω έναν web developer για να υλοποιήσει το app που έχω σκεφθεί, αλλά δίνοντας αυτό το σπίτι αντί 1 λίρας προσφέρω ουσιαστικά σε κάποιον την ευκαιρία να μείνει στο Λονδίνο, όπου τα καταλύματα δεν είναι φθηνά, δουλεύοντας για εμένα part time. Σκέφθηκα ότι αυτό ήταν το μόνο που είχα να δώσω σε κάποιον».

Οπως ήταν φυσικό, η αγγελία κάνει θραύση. Ηδη, πάνω από 1.000 άτομα έχουν υποβάλλει αίτημα να νοικιάσουν το διαμέρισμα. «Εχω βομβαρδιστεί από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ισως αυτό να αποτελέσει την αρχή να προσφέρεται διαμονή με ανταλλάγματα δεξιότητες.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.