ASTYNOMIAΑπόλυτα οργανωμένοι, με σχέδιο, ήταν τα μέλη της σπείρας που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ με σκοπό να μπαίνουν στα σπίτια ηλικιωμένων

και να τους κλέβουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως,  οι ληστές εντόπιζαν τα θύματά τους σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές και τους ακολουθούσαν ως τα σπίτια τους.

Ακολούθως τους χτυπούσαν τα κουδούνια και τους ζητούσαν να τους ανοίξουν, λέγοντάς τους ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ. Μόλις έμπαιναν στο διαμέρισμα τους έλεγαν ότι υπάρχει διαρροή ρεύματος και ότι για την ασφάλειά τους, για να μην πάθουν ηλεκτροπληξία, να συγκεντρώσουν στο σαλόνι, πάνω σε ένα μπουρνούζι, ότι κοσμήματα είχαν. Κατόπιν έπαιρναν τα χρυσαφικά και έφευγαν.

Σημειώνεται ότι η σπείρα είχε κάνει πάνω από 200 κλοπές και η λεία τους ξεπερνά το 1 εκατ. Ευρώ. Χτυπούσαν κυρίως σε Αττική και Πελοπόννησο, ενώ τα θύματά τους ήταν από 80 έως 90 ετών.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.