Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαμέρισμα στο Λονδίνο νοικιάζεται αντί 1 λίρας το μήνα -Η ανατρεπτική ιδέα του ιδιοκτήτη (εικόνες)

16 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

diamerismaΤα ενοίκια στο Λονδίνο είναι γνωστό ότι είναι κάτι παραπάνω από τσιμπημένα. Ομως, το διαμέρισμα που απεικονίζεται στην παραπάνω και στις παρακάτω φωτογραφίες προσφέρεται αντί 1 λίρας. Υπάρχει μόνο ένα «αλλά» ή ένας όρος.

Το μοναδικό «αλλά» στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο νέος ένοικος αυτού του σπιτιού θα πρέπει να έχει δεξιότητες web developer. Και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης αυτού του μεγάλου, καθαρού και φωτεινού δωματίου με την κοινόχρηστη κουζίνα, μπάνιο,σαλόνι και κήπο,όπως γράφει η αγγελία, το προσφέρει ουσιαστικά με 1 λίρα με την μόνη υποχρέωση ο ενοικιαστής να δουλεύει για εκείνον part time, σχεδιάζοντας την εφαρμογή που έχει κατά νου.

Ο Ανταμ Μιγκλέρ, ο ιδιοκτήτης μιλώντας στην Evening Standard εξήγησε:«Δεν έχω τα οικονομικά μέσα για να προσλάβω έναν web developer για να υλοποιήσει το app που έχω σκεφθεί, αλλά δίνοντας αυτό το σπίτι αντί 1 λίρας προσφέρω ουσιαστικά σε κάποιον την ευκαιρία να μείνει στο Λονδίνο, όπου τα καταλύματα δεν είναι φθηνά, δουλεύοντας για εμένα part time. Σκέφθηκα ότι αυτό ήταν το μόνο που είχα να δώσω σε κάποιον».

Οπως ήταν φυσικό, η αγγελία κάνει θραύση. Ηδη, πάνω από 1.000 άτομα έχουν υποβάλλει αίτημα να νοικιάσουν το διαμέρισμα. «Εχω βομβαρδιστεί από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ισως αυτό να αποτελέσει την αρχή να προσφέρεται διαμονή με ανταλλάγματα δεξιότητες.

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2015 at 23:14 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply