Στον Κινηματογράφο Γρεβενών
η διασωση
Μέχρι και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου θα προβάλλονται δύο ακόμη καταπληκτικές ταινίες:

“Ο Κιτρινομύτης σε νέες περιπέτειες”
κιρινομΣκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΝΤΕ ΒΙΤΑ
Σενάριο: ΑΝΤΟΥΑΝ ΜΠΑΡΟΝΤ & ΚΟΡΙ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΣ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΙΖΑΜΠΕΛ ΡΕΝΟ, ΑΡΘΟΥΡ ΝΤΟΥΠΟΝΤ, ΣΑΡΑ ΦΟΡΕΣΤΙΕΡ, ΜΠΡΟΥΝΟ ΣΑΛΟΜΟΝΕ, ΠΙΕΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤ, ΝΑΤΑΛΙ ΜΠΟΥΤΕΦΕ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Το υπέροχο του ταξίδι, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια:
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ένα ηρωικό ταξίδι… με τον πιο απίθανο ήρωα! Αυτός είναι ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά για μια δική του οικογένεια. Χάρη σε ένα γύρισμα της τύχης, αναγκάζεται να αναλάβει ένα δύσκολο ρόλο: εκείνον του ηγέτη του σμήνους των πουλιών που φεύγουν για την Αφρική. Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν – κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του!

Δείτε το trailer:



Η ΔΙΑΣΩΣΗ – THE MARTIAN
η διασωση 2Σκηνοθεσία: ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ
Σενάριο: ΝΤΡΙΟΥ ΓΚΟΝΤΑΡΝΤ & ΑΝΤΥ ΓΟΥΕΪΡ
Ηθοποιοί: ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ, ΤΖΕΦ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΜΑΙΚΛ ΠΕΝΙΑ, ΚΕΙΤ ΜΑΡΑ, ΚΡΙΣΤΕΝ ΓΟΥΙΓΚ, ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ, ΤΣΙΟΥΕΤΕΛ ΕΤΖΙΟΦΟΡ
Διάρκεια: 141 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Βασισμένο στο μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, το “The Martian” :

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός. Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.
Δείτε το trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:
tainies

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.