μητροπ 3Πλούσιες δραστηριότητες ξεκινούν από την Μητρόπολη Γρεβενών, στο νέο ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως στην Ευαγγελίστρια:

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
μητροπ 1
Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών ανακοινώνεται πως στις 23 Οκτωβρίου θα τελεστεί ο αγιασμός όλων των κατηχητικών ομάδων της Μητροπόλεώς μας, στις 11:00 το πρωί, στο ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελίστριας.
Στον ίδιο χώρο, κάθε Σάββατο πρωί, τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και του Δημοτικού, στις 10 το πρωί, και τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου στις 11 αντίστοιχα, θα μαζεύονται, για να δημιουργήσουν μία όμορφη και χαρούμενη παρέα, υπό την σκέπη της Εκκλησίας μας.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
δρασεισ 1 χορωδια
Από τις 23 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Παρασκευή απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως στην Ευαγγελίστρια, ανοίγουν τα φτερά τους στον κόσμο της μουσικής και θα κάνουν τις πρόβες τους, στις 6:00 η Παιδική Χορωδία και στις 7:30 η Νεανική Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ
νεανικ. 1
Από τις 22 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, στον Ιερό ναό του Αγίου Αχιλλείου Γηροκομείου, στις 9:00 το βράδυ, θα πραγματοποιούνται συνάξεις νέων με Απόδειπνο και συζήτηση. Στόχος των συνάξεων αυτών είναι ο διάλογος της Εκκλησίας με τους νέους της κοινωνίας των Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.