ΚΕΡΑΥΝΟΣ -Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., ο «Κεραυνός» πραγματοποίησε την 2η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Και αυτή τη φορά, αντίπαλός της Γρεβενιώτικης ομάδας, ήταν μια ομάδα της Κοζάνης, οι «Διόσκουροι», τους οποίους τα παιδιά του «Κεραυνού» νίκησαν με το σκορ 71-54.

Στο παιχνίδι το οποίο έγινε την Κυριακή 04-10-2015 στο κλειστό της πόλης μας,  οι μικροί μπασκετμπολίστες της ομάδας των Γρεβενών, πιέζοντας από την αρχή σε όλο το γήπεδο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους στο παρκέ, με την διαφορά στο τέλος του 3ου τρίτου 10λέπτου να εκτοξεύεται τους 31 πόντους (62-31).
Θανασης Τσούκας


Στο τελευταίο 10λεπτο ο Βασίλης Μπατσίλας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες της 12αδας.

Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν : ΤΣΟΥΚΑΣ Θανάσης, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΑΛΚΟ Κλέντι, ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης, ΚΑΤΣΑΝΟΣ Τάσος, ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Βαλάντης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.