Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σκουριές: Το ΣτΕ παγώνει την απόφαση του Σκουρλέτη- Ανοίγουν τα Μεταλλεία

3 Οκτωβρίου, 2015 by Σταματίνα

sk-708_9

Ανοίγουν τα Μεταλλεία Χρυσού στις Σκουριές με απόφαση που εξέδωσε το τμήμα αναστολών του Συμβουλίου Επικρατείας κρίνοντάς ότι πρέπει να ανασταλεί η απόφαση που έλαβε ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.

Οι σύμβουλοι της επικρατείας έκαναν δεκτή την αίτηση της αναστολής της εταιρείας ελληνικός χρυσός αλλά και σωματείων των εργαζομένων κρίνοντας ότι για τους 867 εργαζόμενους η απόφαση του Πάνου Σκουρέλτη θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ή δυσχερώς επανορθώσιμη βλάβη η οποία συνίσταται στην ουσιώδη μείωση των μέσων του βιοπορισμού τους λόγω της θέσης τους σε διαθεσιμότητα ή της απώλειας των θέσεων εργασίας τους.

Με ένα σχόλιο του στο Twitter ο κ.Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζει την απόφαση του ΣτΕ.

«Η απόφαση του ΣτΕ δεν κρίνει την ουσία κ τη νομιμότητα της απόφασης του Αυγούστου την οποία αναστέλλει προσωρινά. Η τελική απόφαση στο τελ. Οκτ.».

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2015 at 18:09 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply