paris708_5

Εχετε σίγουρα αποφασίσει που θα πάτε στις επόμενες διακοπές σας; Είτε αγαπάτε τη θάλασσα, είτε το βουνό, είτε θέλετε να κάνετε ψώνια, είτε απλώς να χαλαρώσετε, υπάρχει μία ιδανική πόλη για τον καθένα.

Η τουριστική ιστοσελίδα holidayme επιλέγει τους κορυφαίους προορισμούς για κάθε δραστηριότητα, ώστε να απολαύσετε τις τέλειες διακοπές καθώς και τα καλύτερα σημεία για selfies στην κάθε πόλη.

Για Ψώνια πηγαίνουμε Παρίσι
Η ιδανική πόλη για ψώνια μέχρι τελικής πτώσεως. Το Παρίσι θεωρείται η πρωτεύουσα της μόδας και της υψηλής ραπτικής, οπότε καλό είναι να έχετε αρκετά λεφτά μαζί σας
Fun Fact: Η ευγένεια ανοίγει πόρτες. Αν στην Νίκαια ζητήσετε «έναν καφέ» θα τον πληρώσετε όσο οπουδήποτε αλλού. Αλλά αν ζητήσετε «έναν καφέ παρακαλώ» θα είναι εντυπωσιακά φθηνότερος.
Σημεία για selfies: Πύργος του Αϊφελ, Λούβρο, Γαλλική Ντίσνεϊλαντ, Αψίδα του Θριάμβου

Για Ιστορία πηγαίνουμε Ρώμη
Είτε είστε επαγγελματίες ιστορικοί και αρχαιολόγοι, είτε απλά φαν των αρχαίων πολιτισμών, η αιώνια πόλη είναι ο ιδανικός προορισμός για σας
Fun Fact: Στην αρχαία Ρώμη θεωρούνταν δείγμα ευγενικής καταγωγής η στραβή μύτη.
Σημεία για selfies: Κολοσσαίο, Φοντάνα ντι Τρέβι, Πιάτσα Ναβόνα, Πάνθεον

Για Φαγητό πηγαίνουμε Μπανγκόκ
Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με νέες γεύσεις και παράξενα φαγητά, τότε μία επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης είναι αυτό που χρειάζεστε.
Fun Fact: Το διάσημο energy drink, Red Bull έχει καταγωγή από την Ταϊλάνδη
Σημεία για selfies: Ναός Γουάτ Πρα Κάου, Ναός Γουατ Αρούν, Τσάιναταουν

Για Παραλία πηγαίνουμε Μαλδίβες
Αν δουλεύετε σκληρά όλο το χρόνο και το μόνο που θέλετε στις διακοπές σας είναι να ξαπλώσετε στη λευκή άμμο με γαλαζοπράσινα νερά στα πόδια σας, τρώγοντας καρύδες και χαζεύοντας μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, ή αν είστε λάτρεις του σερφ και των καταδύσεων, τότε βάλτε πλώρη για τις Μαλδίβες.
Fun Fact: Οι Μαλδίβες έχουν περισσότερα από 1.190 κοραλλιογενή νησιά που ενώνονται δημιουργώντας 26 μεγάλους υφάλους
Σημεία για selfies: Τζαμί της Μεγάλης Παρασκευής, Παραλία Ναραγκουάιντου

Για Πάρτι πηγαίνουμε Ιμπιζα
Αν σας αρέσει να παρτάρετε ως το πρωί και ονειρεύσετε διακοπές σε κλαμπ και μπιτς μπαρ που δεν κλείνουν ακόμα κι όταν βγαίνει ο ήλιος, τότε η Ιμπιζα σας περιμένει.
Fun Fact: Είναι στη λίστα με τα Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προφανώς όχι για τα κλαμπ της, αλλά για την εξαιρετική της αρχιτεκτονική, τη μοναδική της ακτογραμμή και τη σπάνια θαλάσσια ζωή.
Σημεία για selfies: Amnesia Club, Ηλιοβασίλεμα στη Σες Βαριάδες, ακτή Ατλαντίδα, Πάρκο προστασίας της φύσης Ες Βέρδα.

Για Εντονη Δράση πηγαίνουμε Κουίνσταουν
Αν έχετε πολλή ενέργεια και θέλετε να την εκτονώσετε στα εξτριμ σπορ, τότε ένα ταξίδι μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα το Κουίνσταουν θα σας ικανοποιήσει. Bunjee Jumping, αλεξίπτωτο, kite και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για να εκτονωθείτε τρομάζοντας την μαμά σας, περιμένει εκεί.
Fun Fact: Ο γηραιότερος bunjee jumper στη γέφυρα Καβαράου ήταν 94 ετών.
Σημεία για selfies: Γέφυρα Καβαράου, Ποταμός Γουανγκανούι, Ορίζοντας Γκοντόλα

Για Φύση πηγαίνουμε Ρίο ντε Τζανέιρο
Αν είστε λάτρεις της φύσης, τότε τα πανέμορφα μαγευτικά τοπία του Ρίο είναι αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε πικ νικ ή και κάμπινγκ, να εξερευνήσετε τα δάση ή να παρατηρήσετε τα άγρια ζώα, για να νιώσετε πιο κοντά στη φύση
Fun Fact: Κάθε χρόνο φιλοξενεί το μεγαλύτερο αποκριάτικο καρναβάλι του κόσμου
Σημεία για selfies: Δάσος Αμαζονίου, Αγαλμα Χριστού, Καταρράχτες Ιγκουαζού

Για Εξερεύνηση πηγαίνουμε στο Σίδνεϊ
Αν σας αρέσει να ανακαλύπτετε καινούργια μέρη και κρυμμένα σημεία στις πόλεις, τότε στο Σίδνεϊ δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ.
Fun Facts: Περισσότερες από 200 ταινίες του Χόλιγουντ, του Μπόλιγουντ, αλλά και της Pixar -το «ψάχνοντας τον Νέμο»- έχουν γυριστεί στην πόλη.
Σημεία για selfies: Οπερα του Σίδνεϊ, Γέφυρα Λιμανιού, Λούνα Παρκ, Κτίριο Βασίλισσας Βικτορίας

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.