apisteuto-o-stelios-parliaros-prwtagwnistis-se-opera.w_l

Πόσο πιο γλυκιά μπορεί να γίνει μία… όπερα όταν συμμετάσχει σε αυτή ο Pastry chef Στέλιος Παρλιάρος; Κι όμως, θα τον δείτε επί σκηνής.

«Bon Appetit», θα πει η ομάδα όπερας «The medium project» σε πανελλήνια πρώτη στο Τελόγλειο Ίδρυμα Τεχνών στο ΑΠΘ. Μία όπερα τόσο γλυκιά που τα γλυκά πρωταγωνιστούν! Και μαζί με αυτά ο Στέλιος Παρλιάρος, ο αγαπημένος Pastry Chef, που τρελαίνει με τις δημιουργίες του.

Τι θα κάνει στη μουσική περιπέτεια του Αμερικανού συνθέτη, Λι Χόιμπι; Λοιπόν…  Το λιμπρέτο που θα παρακολουθήσουν οι θεατές, που ουσιαστικά είναι η μεταφορά ενός επεισοδίου της εκπομπής της διεθνούς φήμης Αμερικανίδας chef Τζούλια Τσάιλντ,  «The French Chef», έχει ως εικόνα την παρασκευή ενός παραδοσιακού γαλλικού κέικ σοκολάτας.

Στο λιμπρέτο αυτό, εκτός από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, σε ρόλο έκπληξη θα συμμετάσχει και ο Στέλιος Παρλιάρος, δημιουργώντας το γλυκό επί σκηνής!

thetoc

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.