i-natalia-germanou-einai-erwteumeni-alla-exei-kaei.w_l«Εδώ και έναν χρόνο έχω πια τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή μου» και έναν έρωτα που δεν αποκαλύπτει. Η Ναταλία Γερμανου άλλαξε τρόπο πλεύσης, γιατί κάηκε!

Αυτό κι αν είναι είδηση… Η Ναταλία Γερμανού δεν είναι μόνη, ζει έναν έρωτα που απολαμβάνει και εξηγεί γιατί έχει καεί μέχρι τώρα, ενώ τηρεί σιγή ιχθύος για το ποιος είναι ο κύριος που της έχει κλέψει την καρδιά. Πάντως, ξεκαθαρίζει στο you, ότι πλέον έχει στη ζωή της τους σωστούς ανθρώπους και ανάμεσά τους βέβαια τον σύντροφό της. Βέβαια, πριν από λίγους μήνες εμφανίστηκε με 50χρονο επιχειρηματία, που ειπώθηκε ότι έχει σχέση, αλλά οι δυο τους δεν εμφανίστηκαν ξανά ποτέ μαζί.

Τι λέει η ίδια για αυτό που ζει και πώς το διαχειρίζεται:
Σε τι φάση βρίσκεσαι ερωτικά;
«Δεν θα πω με ποιον είμαι γιατί έχουμε πει πολλές φορές ότι “όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι”. Για μένα αυτήν τη στιγμή η καθημερινότητά μου είναι σχεδόν 12 ώρες δουλειάς, κάτι που το απολαμβάνω πολύ και όταν θέλω να χαμογελάσω και να νιώσω καλά το έχω… Σου φτάνει;».

Είσαι ερωτευμένη;
«…………………….»

Γιατί αισθάνομαι ότι θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς αλλά δεν το έχεις μέχρι στιγμής απολαύσει;
«Όχι λάθος! Το έχω απολαύσει με ψυχή και με καρδιά και με σώμα και με εγκέφαλο και με ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου και τους λάτρεψα και με λάτρεψαν. Το έχω απολαύσει, το απολαμβάνω και θα το απολαύσω σίγουρα και στο μέλλον. Εδώ και έναν χρόνο έχω πια τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή μου».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.