Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι 9 αλλαγές του iPhone 6s – Πού υπερτερεί σε σχέση με το iPhone 6 (εικόνες)

30 Σεπτεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

phoexo

Το νέο iPhone 6s βρίσκεται πλέον επίσημα στην κυκλοφορία και μπορεί εμφανισιακά να μην έχει αλλαγές συγκριτικά με το iPhone 6 ωστόσο υπάρχουν 9 σημαντικές διαφορές που θα απολαύσουν οι χρήστες του.

Το 3D touch είναι αυτό που φέρνει τις κυριότερες αλλαγές του νέου iPhone 6s ωστόσο δεν υποστηρίζονται και οι 9 από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

1. Φωτογραφίες
Το νέο iPhone 6s αποτυπώνει τα στιγμιότυπα πριν και μετά το πάτημα του κουμπιού. Από την στιγμή δηλαδή που ανοίγετε ουσιαστικά την κάμερα για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

2.Μπορείτε να ανοίγετε τα applications με ένα απλό άγγιγμα, εκμεταλλευόμενοι την 3D touch δυνατότητα που δίνει το νέο κινητό. Για παράδειγμα αν θέλετε να ανεβάσετε μια φωτογραφία στο Instagram, δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή αλλά να πατήσετε για ελάχιστα δευτερόλεπτα την εφαρμογή.

3. Καλύτερες selfies. Η μπροστινή κάμερα του iPhone 6s έχει πλέον ενσωματωμένο φλας, κάτι που δεν ίσχυε με τα προηγούμενα μοντέλα.

4.Το «πληκτρολόγιο» μετατρέπεται σε touchpad και μπορείτε να μεταφέρετε τον κέρσορα όπου θέλετε την στιγμή που γράφεται ένα μήνυμα ή ένα e-mail.

5.Μπορείτε να μεταφερθείτε γρήγορα σε όποια εφαρμογή θέλετε χωρίς να χρειάζεται να βγαίνετε από αυτή που ήδη χρησιμοποιείται.

6. Εχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε ότι επιθυμείτε σε κάποια ιστοσελίδα, σε πτήσεις, ημερομηνίες ή όποια άλλα δεδομένα χωρίς να διακόψετε ότι κάνετε. Για παράδειγμα αν κάποιος σας στείλει μέσω μηνύματος ένα λινκ, τότε με το 3D Touch μπορείτε να δείτε ένα preview χωρίς να αποχωρήσετε από τη συνομιλία σας.

7.Χρησιμοποείτε το Siri χωρίς καν να αγγίζετε το κινητό σας. Αν το έχετε ενεργοποιημένο τότε μπορείτε να ρωτήσετε ότι επιθυμείτε ακόμη και αν η συσκευή δεν είναι στα χέρια σας. Στο iPhone 6 αλλά και τα προηγούμενα μοντέλα, αυτό δεν γινόταν χωρίς το πάτημα του κεντρικού κουμπιού.

8. Υπάρχει η δυνατότητα λήψης βίντεο έως και 4Κ.

9. Ξεκλειδώνει πολύ πιο γρήγορα με το δακτυλικό αποτύπωμα λόγω της 3D Touch λειτουργίας.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2015 at 19:51 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply