Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλλαγές στα Πνευματικά Δικαιώματα…

30 Σεπτεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

internet-music-world-notes-2459079Δημοσιεύουμε τη δυναμική δράση του Βουλευτή Ηρακλείου που μαζί με άλλους 16 Βουλευτές, έχει γίνει εφιάλτης της ΑΕΠΙ ΑΕ. Τούτο φαίνεται από έγγραφο και την επιτυχή έκβαση του, εναντίον της ΑΕΠΙ ΑΕ.

Εμείς οι καταστηματάρχες με τα τόσα δεινά που μας δημιουργεί η ΑΕΠΙ ΑΕ και η GEA, ευχόμαστε μέσα το Υπουργείο Πολιτισμού να ενσωματώσει την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως τον Απρίλιο του 2016 για να σταματήσουν οι απίστευτες ενέργειες της ΑΕΠΙ ΑΕ(με καταγγελίες-δικαστήρια-απειλές και τόσα άλλα).

Άμεσα είμαστε υποχρεωμένοι και εναντίον των συναδέλφων και πάσης φύσεως φορείς (Ενώσεις-Σωματεία-Σύλλογοι Υγειονομικού ενδιαφέροντος και Επιμελητήρια) να προχωρήσουμε σε όλα τα επίπεδα, χωρίς καθυστέρηση το αρμόδιο υπουργείο να πιεστεί για να εφαρμόσει την Ευρωπαϊκή οδηγία (2014/26/Ε.Ε).

aepi

      Για το Δ.Σ.

                         ο Πρόεδρος :

Γρηγόριος Τσαπατσάρης
ο Γενικός Γραμματέας:

            Βασίλειος Δογραματζής

 

This entry was posted on Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2015 at 18:22 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply