se-2_7

Είναι όμορφες, είναι σέξι, είναι δυναμικές και ήταν αυτές που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την Victoria Secret.

Έτσι η γνωστή εταιρεία εσωρούχων ανακοίνωσε, για δεύτερη χρονιά, την ετήσια λίστα #WhatIsSexy, με τις πιο όμορφες, γεμάτες αυτοπεποίθηση και ισχύ γυναίκες κι όχι μόνο, που έχουν εμπνεύσει την εταιρεία αυτό το έτος.

Ανάμεσα τους η Μπιγιονσέ, η Ριάνα, η Τζέσικα Μπίελ και η κωμικός Έλι Κέμπερ. Σίγουρα δεν ήταν έκπληξη που η Τέιλορ Σουίφτ συμπεριλαμβάνεται μαζί με τα μοντέλα της VS στη διάσημη ομάδα των Αγγέλων, καθώς την είδαμε να τραγουδάει σε δύο fashion show της Victoria Secret.

Ετσι λοιπόν η Μπιγιονσέ κέρδισε τον τίτλο του πιο σέξι σώματος με μπικίνι, η Τείλορ Σουίφτ των πιο σέξι ποδιών, η Ριάνα τον τίτλο της σέξι για πάντα, η Τζέσικα Μπίελ του πιο αισθησιακού χαμόγελου, ματιών και χειλιών ενώ η Ελι Κέμπερ κέρδισε στην κατηγορία το πιο σέξι χιούμορ.

Η εταιρεία ρώτησε μέσω Twitter τους followers της, εκτός των άλλων, για το ποια θεωρούν την πιο σέξι πόλη, και νικήτρια αναδείχθηκε το Σαν Ντιέγκο, την οποία και θα επισκεφτεί ο ‘Αγγελος Μάρθα Χαντ.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.