διαγωνισμός φωτογραφίας 1Ολοκληρώθηκε την Τρίτη το πρωί άλλη μία δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης (1ο, 2ο, 3ο) ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών για τους εναλλακτικούς- βιώσιμους τρόπους μετακίνησης και τα οφέλη τους και στη συνέχεια ποδηλατώντας με τη συνοδεία της Τροχαίας έφτασαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου ακολούθησε μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής.

trox6

trox5
trox4 trox3 trox2 trox1

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας ο οποίος ήταν σε εξέλιξη παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις της εβδομάδας κινητικότητας. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν ικανοποιητική με τους συμμετέχοντες να αποτυπώνουν με επιτυχία στις φωτογραφίες τους το σκεπτικό του διαγωνισμού.

Η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από τους κυρίους Χρήστο Δημάδη, Θωμά Μπιζιούρα και Αντώνη Σβολιαντόπουλο, από το σύνολο των φωτογραφιών, επέλεξε τις 26 από τις οποίες μετά από κλήρωση αναδείχθηκαν οι δύο νικητές.

Εικόνες από το facebook.com της εκδήλωσης:

38

37
36 35 διαγωνισμός φωτογραφίας2 διαγωνισμός φωτογραφίας 43 διαγωνισμός φωτογραφίας 55 διαγωνισμός φωτογραφίας 1 31 διαγωνισμός φωτογραφίας 1 30 29 διαγωνισμός φωτογραφίας 128 διαγωνισμός φωτογραφίας 1 27 διαγωνισμός φωτογραφίας 126 διαγωνισμός φωτογραφίας 125 24 διαγωνισμός φωτογραφίας 123 διαγωνισμός φωτογραφίας 122 διαγωνισμός φωτογραφίας 121

Πρώτη νικήτρια είναι η κυρία Κ. Ιωαννίδου η οποία κέρδισε το κινητό τηλέφωνο, χορηγία της COSMOTE, ενώ το τάμπλετ που προσέφερε το κατάστημα «Γερμανός» Γρεβενών κέρδισε ο διαγωνιζόμενος με την επωνυμία Of road extreme films crew.

Ευχόμαστε συγχαρητήρια στους νικητές και ευχαριστούμε όλους τους διαγωνιζόμενους για τη συμμετοχή τους.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.