sabatini_22.9_708

Ποιος θα ήθελε να ζήσει σε μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους εκατομμύρια άνθρωποι; Οπως φαίνεται, η νέα Μις Ιταλία έχει αυτή την επιθυμία.

Η Αλίς Σαμπατίνι υπέπεσε σε αυτή την απίστευτη γκάφα στα καλλιστεία της γειτονικής χώρας, καθώς όταν την ρώτησαν οι κριτές σε ποια ιστορική περίοδο θα ήθελε να ζήσει, εκείνη απάντησε: στο 1942. Και παρόλα αυτά, κέρδισε τον τίτλο!

Μάλιστα, η μελαχρινή πανύψηλη καλλονή είχε και εξίσου απίστευτα επιχειρήματα για να υποστηρίξει την άποψή της. Οταν ερωτήθη γιατί έχει αυτή την επιθυμία, εκείνη απάντησε «Λοιπόν… για να δω ακριβώς πώς ήταν ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος, από τη στιγμή που μιλούν τα βιβλία για αυτόν… Θέλω να τον ζήσω. Σε κάθε περίπτωση είμαι γυναίκα, οπότε δεν θα έπρεπε να πάω στο στρατό, οπότε θα ήμουν στο σπίτι με το φόβο…» και κατέληξε γελώντας.

Μπορεί η απάντηση της 18χρονης να μην της στέρησε τον τίτλο, αλλά την έκανε… περίγελο στα social media. Το Twitter γέμισε με φωτογραφίες της Σαμπατίνι, που χαμογελά με το μπικίνι της στο μέτωπο του πολέμου, ενώ πίσω της εκτελούνται άνθρωποι ή σε αυτοκίνητο μαζί με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι.

Μία ημέρα αργότερα, την Τρίτη, η Σαμπατίνι προσπάθησε να τα μαζέψει, δηλώνοντας πως ήταν νευρική κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και ότι αιφνιδιάστηκε γιατί ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη στην οποία οι κριτές έκαναν ερώτηση. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αρχική της πρόθεση ήταν να εκφράσει το θαυμασμό της για την προγιαγιά της, η οποία ακόμη θυμάται τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. «Θα ήθελα να ζήσω όσα πέρασε εκείνη στα χρόνια αυτά», είπε ακόμη.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.