tou-ekopsan-klisi-epeidi-odigouse-methusmenosalogo.w_lΟ Τζέικ Γουίλιαμς είχε σταματήσει για να πιει μερικά ποτά σε ένα τοπικό μπαρ στη Λουζιάνα των ΗΠΑ.

Ο Τζέικ Γουίλιαμς είχε σταματήσει για να πιει μερικά ποτά σε ένα τοπικό μπαρ στη ΛουΙζιάνα των ΗΠΑ. Εξω από το οποίο είχε παρκάρει το φορτηγάκι του μαζί με το ρυμουλκούμενο όχημα με το άλογό του, τη Σούγκαρ.

Όταν αποφάσισε να φύγει από το μπαρ, το είχε ήδη «τσούξει» αρκετά και έτσι προτίμησε να γυρίσει σπίτι του με το άλογό του και όχι με το αυτοκίνητο. Καβάλησε λοιπόν τη Σούγκαρ και πήρε τον δρόμο του γυρισμού από τον αυτοκινητόδρομο.

Λίγη ώρα αργότερα, δύο αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό σταμάτησαν τον μεθυσμένο καουμπόι και του ζήτησαν να κατέβει από το άλογο. Αντιμέτωποι με αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση, οι αστυνομικοί θέλησαν αρχικά να συλλάβουν τον Γουίλιαμς, θεωρώντας ότι αποτελούσε απειλή για τους άλλους οδηγούς στο δρόμο.

Ωστόσο γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό, αφού ο νόμος δεν προβλέπει σύλληψη όταν ο μεθυσμένος οδηγός δεν κρατάει τιμόνι!

Έτσι, έδωσαν απλώς μία κλήση στον ζαλισμένο άντρα, που ήταν μάλιστα εκνευρισμένος επειδή τον σταμάτησαν. «Εφόσον είχα πιει λίγο παραπάνω, γιατί να μην πάρω το άλογο; Είναι ασφαλέστερο με αυτόν τον τρόπο. Το άλογο ξέρει το δρόμο για το σπίτι» είπε χαρακτηριστικά στο δίκτυο WBRZ.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.